Две деца пострадаха при катастрофа в Пиринско

Две деца пострадаха при катастрофа, причинена от несъобразена с пътната обстановка скорост. Пострадалите са момче на 12 години и момиче на 7 години. Вчера около 10:20 часа на пътя между с.Садово, общ.Хаджидимово и ГКПП“Илинден“, лек автомобил „Опел Вектра“ с 43-годишен водач от гр.София, движейки се с несъобразена с пътните условия скорост, на десен завой навлиза в лентата за насрещно движение и се блъска в лек автомобил „Опел Вектра“ с 60-годишен водач от гр.Хаджидимово. Пострадали при инцидента са, пътуващите в лекия автомобил „Опел Вектра“: момче на 12 години, което е с натъртвания в областта на гърдите и момиче на 7 години, което е с контузна рана на главата. И двете деца са от гр.София, като след извършен медицински преглед са освободени за домашно лечение.

Информационна агенция "Региона Бгпредставя най-важните и бързи новини и събития от Югозападния регион на България и област Благоевград. Предлагаме Ви новини в секциите:
РегионалниБългарияКриминалниОбществоЛюбопитноСпортТуризъм и Здраве.

Оставете коментар

САЙТЪТ НЕ НОСИ ОТГОВОРНОСТ ЗА НАПИСАНИТЕ КОМЕНТАРИ!
Публикуване на линкове и добавяне на HTML не се допуска!

Информационна агенция "Региона Бг" представя най-важните и бързи новини и събития от Югозападния регион на България и област Благоевград.

ТУРИЗЪМ & ЗДРАВЕ

ЛЮБОПИТНО

ОТКРОВЕНО