Задържаха двама за отглеждане на канабис край Струмяни

Задържаха двама петричани за отглеждане на канабис в дере в близост до Струмяни.В резултат на проведена  акция  вчера по линия на противодействие на производството и разпространението на наркотични вещества, от полицейски служители на РУ-Сандански, е констатирано следното:
В дере, находящо се в района на с.Колибите, общ.Струмяни, са открити около 41 бр. тревисти растения с общо тегло около 8,4 килограма, които след направен полеви тест са реагирали положително на канабис. В района на мястото са установени лицата: А.Я./47г./ и Д.С./47г./ и двамата от гр.Петрич, които са задържани със заповед за задържане до 24 часа.
В оранжерия, направена в района на с.Колибите, са намерени засадени около 460 бр. тревисти растения с общо тегло около 437 килограма, а в близост до нея са намерени засадени около 112 бр. растения с общо тегло около 21 килограма. След направен полеви тест всички растения са реагирали положително на канабис.
За случаите е уведомена РП-Сандански. Работата продължава.

Оставете коментар

Публикуване на линкове и добавяне на HTML не се допуска!

Информационна агенция "Региона Бг" представя най-важните и бързи новини и събития от Югозападния регион на България и област Благоевград.

ТУРИЗЪМ & ЗДРАВЕ

ЛЮБОПИТНО

ОТКРОВЕНО