Спипаха го! Служител на ЮЗДП от Петрич е задържан с подкуп!

Горският в момента е болничен!

В качеството си на обвиняем за извършено престъпление по чл.304Б, ал.1 вр. чл.26, ал.1 от НК е привлечен Г.Т./44г./ от гр.Петрич. Около 19:00 часа на 07.04.2017г. в района на зеленчукова борса в с.Кърналово, същият е задържан непосредствено след получаване на неследваща му се облага. С постановление на ОП-Б лагоевград на лицето е наложена мярка за неотклонение „задържане под стража“ за срок до 72 часа.

Във връзка с публикации в електронни издания, в които се съобщава за „горски служител, задържан с белязани банкноти при полицейска акция на 7.04.2017г.”, Югозападното държавно предприятие предоставя следната информация:

            Визираният в публикациите Георги Топалов е служител в мобилно контролно звено на Югозападното държавно предприятие за района на Петрич. Той е със срочен трудов договор и към момента, считано от 7 април т.г., е в болничен.

            Югозападното държавно предприятие ще предприеме незабавни действия след официална информация от Окръжна прокуратура Благоевград и изтичане срока на действие на болничния лист./сн. профит бг/

 

 

Оставете коментар

САЙТЪТ НЕ НОСИ ОТГОВОРНОСТ ЗА НАПИСАНИТЕ КОМЕНТАРИ!
Публикуване на линкове и добавяне на HTML не се допуска!

Информационна агенция "Региона Бг" представя най-важните и бързи новини и събития от Югозападния регион на България и област Благоевград.

ТУРИЗЪМ & ЗДРАВЕ

ЛЮБОПИТНО

ОТКРОВЕНО