Зловещо!Откриха труп в напреднал стадии на разлагане

В Тоскана откриха обесен българин

 

Труп на българин в напреднал стадии на разлагане беше открит през уикенда в Тоскана. По първоначална информация става дума за 44 годишен мъж,посочва факти. Това съобщават медиите на Апенините.

Трупът е открит случайно от шофьор, който спрял близо до отбивка за Флоренция – Пиза - Ливорно. Веднага са повикани полиция, военни и пожарна. Трупът на обесения българин е изпратен в моргата в Пиза за аутопсия.

Властите в момента не могат да кажат дали става дума за убийство или самоубийство. Известно е само, че трупът е висял от седмици на дървото. В момента е известно, че местните власти от 4-5 месеца издирват българин. 44-годишният мъж излязъл да се разходи и не се върнал. Съпругата му подала сигнал за изчезването след като не успяла да се свърже със съпруга по изключения мобилен.               /сн:интернюз/

Информационна агенция "Региона Бгпредставя най-важните и бързи новини и събития от Югозападния регион на България и област Благоевград. Предлагаме Ви новини в секциите:
РегионалниБългарияКриминалниОбществоЛюбопитноСпортТуризъм и Здраве.

Оставете коментар

САЙТЪТ НЕ НОСИ ОТГОВОРНОСТ ЗА НАПИСАНИТЕ КОМЕНТАРИ!
Публикуване на линкове и добавяне на HTML не се допуска!

Информационна агенция "Региона Бг" представя най-важните и бързи новини и събития от Югозападния регион на България и област Благоевград.

ТУРИЗЪМ & ЗДРАВЕ

ЛЮБОПИТНО

Астропрогноза: Овен - приятни изненади, Лъв - чудесен ден

Астропрогноза: Овен - приятни изнен...

Вторник, 19 Септември 2017 08:33
Лудо парти в Елизиум клуб разгорещи страстите в Благоевград

Лудо парти в Елизиум клуб разгорещи...

Понеделник, 18 Септември 2017 14:04
Невероятно! Баба живее 60 години без храна

Невероятно! Баба живее 60 години бе...

Понеделник, 18 Септември 2017 12:40

ОТКРОВЕНО