Откриват международния бизнес форум "Ролята на бизнес организациите в подкрепа на предприемачеството" Избрана

На събитието ще присъсътват бившите президенти Петър Стоянов и Георги Първанов

Днес президентът Росен Плевнелиев ще открие международния бизнес форум "Ролята на бизнес организациите в подкрепа на предприемачеството", който се провежда под патронажа на държавния глава. 

На събитието ще присъстват и президентите Петър Стоянов (1997-2002 г.) и Георги Първанов (2002-2012 г.).

В рамките на форума действащият държавен глава Росен Плевнелиев ще връчи своя почетен знак на председателя на Управителния съвет на Българската търговско-промишлена палата (БТПП) Цветан Симеонов.

Форумът е свикан по повод 120 години от създаването на БТПП. Сред високите гости и участниците във форума ще са още генералният директор на Международната организация на труда Гай Райдър, председателят на Международната търговска камара Петер Михок, депутати, министри, представители на партньорски организации от страната и чужбина.

Фокус на разискванията ще бъдат малките и средни предприятия, икономическият растеж, международното сътрудничество на ниво бизнес организации./Информира ПИК

Информационна агенция "Региона Бг"представя най-важните и бързи новини и събития от Югозападния регион на България и област Благоевград.

Оставете коментар

Публикуване на линкове и добавяне на HTML не се допуска!

Информационна агенция "Региона Бг" представя най-важните и бързи новини и събития от Югозападния регион на България и област Благоевград.

ТУРИЗЪМ & ЗДРАВЕ

ЛЮБОПИТНО

ОТКРОВЕНО