Морето взе нова жертва...

Нова жертва на морето: Руски турист се удави на Равда. Инцидентът се случва само ден, след като чешка туристка и дете бяха погубени от вълните на Слънчев бряг.

Руски турист се е удавил на централния плаж в Равда, обявиха от МВР-Бургас. Инцидентът се е случил вчера. Жертвата е на 61 години.
Това е поредна жертва на морето в района на Несебър. Вчера стана ясно, че 61-годишна чехкиня се е удавила на курорта Слънчев бряг.
Тя влязла в бурното море, за да спасява 11-годишно дете, което било отседнало в комплекса заедно с нея.
На виковете за помощ на жената се отзовал българин, който обаче успял да извади от водата само нея и след като вече се удавила. Детето се води изчезнало.
Спасителите на Слънчев бряг всяка сутрин обхождат ивицата и слагат табели "Подводна яма" на места, където има такава, покажа репортаж на нова от курорта.
Спасителите призовават да се спазва флаговата и звуковата сигнализация, както и други техни указания към туристите, за да се избягват инциденти. При трагичния случай обаче чехкинята и детето са влезли във водата в момент, в който спасителите вече не са били на пост.

Информационна агенция "Региона Бгпредставя най-важните и бързи новини и събития от Югозападния регион на България и област Благоевград. Предлагаме Ви новини в секциите:
РегионалниБългарияКриминалниОбществоЛюбопитноСпортТуризъм и Здраве.

Оставете коментар

САЙТЪТ НЕ НОСИ ОТГОВОРНОСТ ЗА НАПИСАНИТЕ КОМЕНТАРИ!
Публикуване на линкове и добавяне на HTML не се допуска!

Информационна агенция "Региона Бг" представя най-важните и бързи новини и събития от Югозападния регион на България и област Благоевград.

ТУРИЗЪМ & ЗДРАВЕ

ЛЮБОПИТНО

ОТКРОВЕНО