/Видео/ Родолюбецът Динко ще раздава правосъдие в училището, в което малтретираха момиче от четвърти клас в Ямбол Избрана


ДИВ ЕКШЪН! Динко раздава правосъдие в училището на битото момиче, закани се да "изнесе" директора 

Директорът на основно училище "Христо Смирненски" в Ямбол Димитър Бояджиев подава оставка след скандала с малтретираното дете. Припомняме, че маскирани четвъртокласници пребиха съученичка с шамари и ритници в корема. Ужасяващият побой беше заснет от друга ученичка, която след като публикувала кадрите в интернет, също получила заплахи от агресивните ученици.

Пред Нова телевизия Бояджиев сподели, че е подал оставка и поема цялата отговорност. Малко преди това между него и ловеца на бежанци Динко Вълев се разрази скандал. Динко пристигна в двора на основното училище, където се бяха събрали и недоволни родители, пише  и сн .ПИК.
"Това е най-измисленият директор, който аз познавам. Аз съм роднина на Дида, момичето, което е снимало клипа. Тя се страхува дори да дойде на училище днес затова дойдох", обясни ловецът на бежанци.
"Ако съм на твое място, още утре си подавам оставката и се махам от това училище. Защо са те чакали пред дома ти и са те пребивали, защо са те гонили от инспектората? Ти си голяма работа, бе! Ако моето дете беше на мястото на пребитата ученичка, щях да те изнеса", обърна се Динко към директора на основното училище.

Оставете коментар

САЙТЪТ НЕ НОСИ ОТГОВОРНОСТ ЗА НАПИСАНИТЕ КОМЕНТАРИ!
Публикуване на линкове и добавяне на HTML не се допуска!

Информационна агенция "Региона Бг" представя най-важните и бързи новини и събития от Югозападния регион на България и област Благоевград.

ТУРИЗЪМ & ЗДРАВЕ

ЛЮБОПИТНО

ОТКРОВЕНО