Комисар Г. Пармаков: 2017 г. беше трудна, възникнаха най-мащабните пожари в Югозападна България

Пред сградата на Регионалната служба по пожарна безопасност в Благоевград се състоя церемония по полагане на цветя пред паметната плоча на полковник Кирил Чамишки.Инициативата бе по повод професионалният празник на служителите от Главна дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението“ към МВР

Водосвет за здраве и успехи   отслужи отец Петър.

Директорът на РДПБЗН-Благоевград, комисар Георги Пармаков произнесе тържествена реч, в която благодари на колегите си за проявената смелост при изпълнение на служебните си задължения през тази година.

„Настоящата 2017 година към този момент беше изключително трудна за пожарникарите от Благоевград.Особено през последния месец на територията на областта възникнаха най-мащабните пожари в Югозападна България, а бих казал и в цяла България, при които всички пожарникари и всички участващи в потушаването им горски служители, военни и доброволци проявиха изключителен професионализъм.Позволете ми от свое и ваше име да благодаря на нашите гости за отличната координация и взаимодействия с ръководените от тях структури, както в ежедневната дейност, така и при ликвидиране на различните произшествия, които възникнаха през изминалата година.“ - каза комисар Пармаков.

Той благодари и за обновената сграда на Районната служба по пожарна, която бе открита в края на месец август.Тя е първата подобна сграда санирана по ОП „Региони в растеж“.

Председателят на ОбС Благоевград Радослав Тасков положи цветя пред паметната плоча на полковник Кирил Чамишки пред сградата на Регионалната служба по пожарна безопасност в Благоевград. Почит към загиналите пожарникари в изпълнение на своя дълг отдадоха още директор на РДПБЗН-Благоевград, комисар Георги Пармаков, зам.- областният управителна област Благоевград Иван Стоянов, директорът на ОД на МВР-Благоевград ст.комисар Николай Хаджиев, директорът на РДГ Иван Гергов, колеги пожарникари, граждани.


Оставете коментар

САЙТЪТ НЕ НОСИ ОТГОВОРНОСТ ЗА НАПИСАНИТЕ КОМЕНТАРИ!
Публикуване на линкове и добавяне на HTML не се допуска!

Информационна агенция "Региона Бг" представя най-важните и бързи новини и събития от Югозападния регион на България и област Благоевград.

ТУРИЗЪМ & ЗДРАВЕ

ЛЮБОПИТНО

Астропрогноза: Овен - приятни изненади, Лъв - чудесен ден

Астропрогноза: Овен - приятни изнен...

Вторник, 19 Септември 2017 08:33
Лудо парти в Елизиум клуб разгорещи страстите в Благоевград

Лудо парти в Елизиум клуб разгорещи...

Понеделник, 18 Септември 2017 14:04
Невероятно! Баба живее 60 години без храна

Невероятно! Баба живее 60 години бе...

Понеделник, 18 Септември 2017 12:40

ОТКРОВЕНО