Писателят Веселин Стаменов направи показно как се прави бестселър с вулгарния си роман Схема!

Веселин Стаменов -роденият в град Гоце Делчев скандален журналист и писател, направи истинско показно в гилдията как се прави и издава истински книжен бестселър. Няма и месец от както новата му книга СХЕМА  е вече на пазара, а вече се радва на нечуван интерес а последователите и в социалните мрежи и интернет вече се броят с десетки хиляди.

Вулгарният роман СХЕМА е една разбираща фикция, както я представя самият писател в интернет, разкриващ мръсните схеми на съвремието у нас. „ Не очаквайте имената им а схемите им… Повярвайте ми, това са реални схеми и това е само началото…“ споделя писателят. Според него фурорът, който предизвика вулгарния роман, се дължи и на знаковата победа над цензурата в България.

„Този роман беше поискан от читателите а не предложен на читателите…“ казва Стаменов, разказвайки ни за фактът че хилядите му почитатели го открили в интернет и поискали да си вземат книгите от него.

„  В България действа истински некомпетентен октопод в бизнеса с търговия на книги. Искат се безумни отстъпки, цените на книгите стават непродаваеми. Бизнесът се осакатява защото се толерират едни за сметка на други… Читателите направиха своя собствена революция срещу този вид цензура и поискаха СХЕМА от автора, а не от търговеца. Това е бъдещето и СХЕМА го извоюва…“ споделя нескромно Веселин Стаменов пред  ИА Региона.

Всеки, който писка да се гмурне в дълбините на задкулисието на политиката в България, корупцията, ъндъграунда това е вашият пътеводител – вулгарният роман Схема. Търсете във социалните мрежи, интернет и книжарници Хеликон.

Оставете коментар

САЙТЪТ НЕ НОСИ ОТГОВОРНОСТ ЗА НАПИСАНИТЕ КОМЕНТАРИ!
Публикуване на линкове и добавяне на HTML не се допуска!

Информационна агенция "Региона Бг" представя най-важните и бързи новини и събития от Югозападния регион на България и област Благоевград.

ТУРИЗЪМ & ЗДРАВЕ

ЛЮБОПИТНО

Астропрогноза: Овен - приятни изненади, Лъв - чудесен ден

Астропрогноза: Овен - приятни изнен...

Вторник, 19 Септември 2017 08:33
Лудо парти в Елизиум клуб разгорещи страстите в Благоевград

Лудо парти в Елизиум клуб разгорещи...

Понеделник, 18 Септември 2017 14:04
Невероятно! Баба живее 60 години без храна

Невероятно! Баба живее 60 години бе...

Понеделник, 18 Септември 2017 12:40

ОТКРОВЕНО