Ударно начало: Ураганът Ирма се премести в клуб „Елизиум“

Изминалият уикенд даде старт на новия сезон есен-зима 2017/18 в най-големия и модерен клуб в Благоевград – „Елизиум“. Над 300 гости се забавляваха с добре издържаната програма в дните на откриването му. От клуба съобщиха, че програмата до края на декември е направена и участие са потвърдили утвърдени имена от българската и световна клубна сцена, сред които дори световноизвестният DJ Мануел Рива.

Всеки петък ще бъде посветен изцяло на лайв пърформънсите на БГ поп изпълнители, сред които наложилият се Любо Киров, легендарните „Акага“, лъчезарната Поли Генова, групата „Шайн“ с най-талантливия млад китарист на Балканите – Дамян Пейчиноски, и други.

Цялостното петъчно парти ще е под надслова „Джу Бокс Хироус“, което ще съчетава селекция от алтернативна, поп, рок и хаус музика. Съботите ще са запазени за DJ Gorro, който добре познава разнообразния вкус на аудиторията си и подбира най-зареждащата БГ поп, черна и хаус музика, за да въвлече посетителите на клуба в пълна еуфория.

Вторник е вечерта, отредена за любителите на черната музика – енергизираща и раздвижена. Черно парти, за което веднага се пренебрегва фактът, че е едва началото на седмицата. Феновете на тази музика могат да чуят и видят лайв единствено на сцената на клуб „Елизиум“ звезди като „Ъпсурт“, Криско, Тита, Дара, Алекс П. и много други.

Сряда е предвидена за „извънкласни“ занимания – Студентската вечер е за най-щурите и весели млади хора в града и региона. Сцената на благоевградския клуб „Елизиум“ е тяхна, всичко ще работи в тяхна полза… Напитките ще са на промоционални цени, музиката ще е изцяло по вкуса им.

Балетът Premium Ladies, който изпълнява зрелищно шоу в авангардни костюми на различна тематика, превръща случващото се в „Елизиум“ в изживяване от друго измерение. Всичко това олицетворява един клуб от ново поколение, който привлича гости в Благоевград.

 

 

Оставете коментар

САЙТЪТ НЕ НОСИ ОТГОВОРНОСТ ЗА НАПИСАНИТЕ КОМЕНТАРИ!
Публикуване на линкове и добавяне на HTML не се допуска!

Информационна агенция "Региона Бг" представя най-важните и бързи новини и събития от Югозападния регион на България и област Благоевград.

ТУРИЗЪМ & ЗДРАВЕ

ЛЮБОПИТНО

ОТКРОВЕНО