Лидерката на Жени ГЕРБ - Благоевград Елена Ташкова се щракна с легендата от “Юрая Хийп“ Джон Лоутън

Общинската ръководителка на Жени ГЕРБ в Благоевград Елена Ташкова се наслади на обичани световни хитове на третата вечер на The Brava fest volume 3 в благоевградското село Дъбрава.

Амбициозната дама пя заедно с изпълнителите и се забавлява на макс под звуците на популярни песни.След края на фестивала тя се щракна за спомен с легендата от “ Юрая Хийп“  Джон Лоутън и Атанас Пенев от Б.Т.Р.

Кулминацията на фестивала бе химнът на месец юли, изпълнен от вечната рок банда Юрая Хийп- „July morning“. Именно вокалистът на групата Джон Лоутън, заедно с БТР и публиката, придадоха ново звучене и емоция на песента.

Атмосферата  подготвиха  и младите рок таланти от Музикална академия  „Престо“, които припомниха хитове, направили рок музиката значима и непреходна.

По време на тридневния фестивал, жители и гости на Дъбрава, успяха да се потопят в любимия си музикален стил, благодарение на класните изпълнения на Troya Band - Macedonia, Black Rose - Благоевград, Ignore the hate, The Bullets – Greece.


Оставете коментар

САЙТЪТ НЕ НОСИ ОТГОВОРНОСТ ЗА НАПИСАНИТЕ КОМЕНТАРИ!
Публикуване на линкове и добавяне на HTML не се допуска!

Информационна агенция "Региона Бг" представя най-важните и бързи новини и събития от Югозападния регион на България и област Благоевград.

ТУРИЗЪМ & ЗДРАВЕ

ЛЮБОПИТНО

ОТКРОВЕНО