Беличани питат: Коя е красивата дама до кмета Радослав Ревански?

Амбициозният кмет на Белица Радослав Ревански изненада жителите на общината като се появи със приказно красива дама вечерта на празника на града.Младият градоначалник е ерген и е един от най-желаните мъже в курортната община.Още повече той се наложи като добър управленец, за кратко време обнови града и спечели европейски проекти за големи суми.

Радослав Ревански качи на стената си във фейсбук снимка с ослепителната красавица до себе си и получи десетки поздравления.Двамата бяха като излезли от журнал, държаха чаши с бяло вино в ръцете си.

„ Желая ви любов и щастие. Много сте хубави!“ „Страхотна двойка“  „Бъдете благословени в любов и щастливи мигове!“, заваляха  различни пожелания.

Както ИА Региона писа два дни Белица празнува  48 години от обявяването си за град с богата програма.Общинският център привлече хиляди свои жители и гости,а площадът оживя като никога до сега.

 
1 коментар

  • Как
    Как Понеделник, 04 Септември 2017 22:48 Връзка на коментара

    Да живее другаря Лазар Причкапов и БКП иначе Белица още щеше да е село

Оставете коментар

САЙТЪТ НЕ НОСИ ОТГОВОРНОСТ ЗА НАПИСАНИТЕ КОМЕНТАРИ!
Публикуване на линкове и добавяне на HTML не се допуска!

Информационна агенция "Региона Бг" представя най-важните и бързи новини и събития от Югозападния регион на България и област Благоевград.

ТУРИЗЪМ & ЗДРАВЕ

ЛЮБОПИТНО

ОТКРОВЕНО