Депутатът Стефан Апостолов се забавлява на кукерски банкет в Симитли

В разгара на кукерските банкети кукерската група от махала „Косячка” в квартал „Ораново”  на Симитли  събра  стотици на голям празник. Няколко казана храна  бяха вкусно приготвени за всички празнуващи, а дългите маси, подредени на площадчето в махалата, бяха отрупани с гозби. Стотици приятели на кукерството се събраха и се веселиха за здравето на всички кукери.
Оркестър с жива музика повдигаше градуса на настроението до късно през нощта. Малките кукерчета от Косячката махала, не спираха до помагат на организаторите и  следяха за нормалното прекарване на гостите.
Кметът Апостолов и  народният представител Стефан Апостолов не пропуснаха да уважат поканата и заедно с всички приятели и любители на кукреството се поздравиха с наздраве.  Красиви кукерски костюми винаги показва групата на „Косячка” махала, интересни старци, баби и съвременни персонажи са част от многочислената група.

 

 

1 коментар

  • ТОТИ
    ТОТИ Неделя, 13 Август 2017 15:45 Връзка на коментара

    ВСЕ ЕДНИ И СЪЩИ КОМАТАРИ, ГОЛЯМ ПРАЗ , ЧЕ СА БИЛИ АПОСТОЛОВИ, КМЕТ И ДЕПУТАТ !

Оставете коментар

САЙТЪТ НЕ НОСИ ОТГОВОРНОСТ ЗА НАПИСАНИТЕ КОМЕНТАРИ!
Публикуване на линкове и добавяне на HTML не се допуска!

Информационна агенция "Региона Бг" представя най-важните и бързи новини и събития от Югозападния регион на България и област Благоевград.

ТУРИЗЪМ & ЗДРАВЕ

ЛЮБОПИТНО

ОТКРОВЕНО