C ”Пендари“ общественичка празнува 60-годишен юбилей

0

Тя е слънце, тя е човек с огромно сърце и възприятие за живота. Тя навърши 60, закачливо, като чели е на 6.. усмихва се и посреща своите гости. Тя представи втората си книга, в която излива душата си и разказва за човешките съдби.. Стоименова е заместник-председател на сдружение „Хора и традиции“ – село Брежани.

„Пендари“ навръх 60-ия си юбилей Снежана Стоименова подари едно от най- ценните съкровища от съкровищницата България на своето семейство и най- близки приятели. Усмивката и грее, това се забелязва отдалече, щастлива е, едни от най- ценните хора в живота на Снежана Стоименова казаха „Честит юбилей, Снежка“, като заедно й поднесоха голяма торта, гръмнаха шампанско и пуснаха заря в нейна чест.

Втората си книга тя представи пред всички с любов към литературата. „Пендари“ са скъпоценни докосвания до събития и хора, останали завинаги в сърцето ми“ започва авторката и допълва … Те поискаха да оживеят . Живи са. Мечтатели, кашонени принцеси, силни жени и мъже-добри и не толкова, просяци, ангели, сънуващи дървета… Добра среща ! Малка книга, с 23 увлекателни разказа представи пред аудитория от любими хора Стоименова, вложила най- съкровените си чувства в нея.

„Честита да си, Снежка, още дълги години да ни радваш с всички инициативи в община Симитли, не спирай да бъдеш борбена, смела и упорита жена“, специално пожела на рожденичката кметът Апостолов.

 

0
0
Други новини

Коментирай

Сайтът не носи отговорност за написаните коментари.

error: Съдържанието е под закрила на Авторското право!