Хороскопът за днес – 8 март!

0 210

Вижте какво са Ви подготвили звездите!

 

Овен

Чувствате, че е дошло време да направите своите изводи и да разберете какво точно искате. При едни става дума за неща от всекидневието, но за други въпросът опира до перспективите в настоящата работа.

Телец

Огледайте нещата от всички страни, за да се спрете на нещо определено. Става дума за бъдещето на важен въпрос. Ако е необходимо, преустройвайте се навреме. За някои най-важни са домашни проекти.

Близнаци

Ако направите решаващата крачка, скоро ще се доберете до независимостта, за която мечтаете. Може да става дума за работата, а може да се отнася и за нещо, с голямо значение за вас. За някои стартират домашни промени.

 Рак

Гледайте на нещата мащабно, за да видите перспективите. И не пренебрегвайте интуицията си, ще ви подскаже какви са мотивите на другите, също тенденциите за развитие на ситуацията. В интимния живот емоциите са смесени.

Лъв

Внимавайте да не се заблудите заради недостатъчно обмислени планове или да станете жертва на илюзии. По-добре наблегнете на рутинна работа и не се захващайте с неузрели проекти. Не залагайте и на подкрепа.

Дева

Още малко търпение. Скоро ще имате възможност да осъществите намеренията, дори и по-добре, отколкото предполагате. Сега обаче не се опитвайте да променяте каквото и да било, особено чрез сила.

Везни

Изчакайте развоя на събитията. Те ще ви подскажат какво трябва да направите и коя е най-печелившата тактика. В любовта чувствата са смесени, но като цяло липсва надеждност. Домашни новости.

Скорпион

Вторник е доста емоционален за вас. Идва с много и най-различни новини. Има и хубави, има и лоши. Старайте се да контролирате нервите си, за да не допуснете грешка или да изпуснете някоя дума.

Стрелец

Моментът е важен за бъдещето на делата ви. Ако направите решаващата крачка, скоро ще се доберете до независимостта, за която мечтаете. Може да става дума за работата, а може да се отнася и за нещо с голямо значение за вас.

Козирог

Не се бавете, направете стъпка или действие, които са важни за бъдещето на делата ви. И не се страхувайте, шансовете са многообещаващи. Само трябва да бъдете по-настоятелни. Придобивки и хубави домашни новости.

Водолей

Най-сетне смисълът на конкретен проблем се изяснява и вече сте наясно не само с развитието на нещата, но и с бъдещите тенденции. В работата късметът е с вас. Налице са обаче лични или домашни тревоги.

Риби

Днешните събития са противоречиви, затова внимавайте да не станете жертва на заблуди или на собствените си завишени очаквания. Дошло е време да отделите плявата от зърното и да наблегнете само на онова, което наистина е реално.

Други новини

Коментирай

Сайтът не носи отговорност за написаните коментари.

error: Съдържанието е под закрила на Авторското право!