Студент-съименник на премиера в болницата на връх 8-ми декември

0

Само двама пияни студенти и от двата пола са преминали през МБАЛ-Благоевград

24-годишен студент, съименник на премиера, но родом от село Сатовча, бе ударен с твърд предмет по главата след сбиване пред дискотека в Благоевград, съобщава БГНЕС в града. Бойко Борисов А. от село Сатовча е пострадал след скандал пред дискотека в Благоевград, инцидентът станал към 03.45 часа тази сутрин. След скандал съименникът на премиера е ударен с твърд предмет по главата, има малка аркада на едната вежда, скенерът не е установил други травми. След изследването, пострадалият е отведен в полицията, за да пише показания по инцидента. Борисов е назовал нападателя си, който се издирва.
Нощта след студентския празник в Пиринско премина относително спокойно. Само двама пияни студенти и от двата пола са преминали през МБАЛ-Благоевград, след направените им вливания са изпратени да се приберат у дома си.
Студентският празник в Банско също премина спокойно, подадени са няколко сигнала за сбивания, които са без пострадали. За разлика от предишната нощ, когато 27-годишен младеж бе намушкан на три места с нож. За щастие раните му не са дълбоки, пострадалият ще бъде изписан от МБАЛ-Разлог до края на седмицата.

 

0
0
Други новини

Коментирай

Сайтът не носи отговорност за написаните коментари.

error: Съдържанието е под закрила на Авторското право!