Идва пролет! Да се погрижим за лицето, 3 начина за премахване на петната!

0

За да предотвратите появата на лунички и петна по лицето и тялото, ежедневно грижете се за кожата си с продукти за избелване, които унищожават натрупаните пигменти и пазят кожата си в идеално състояние!

Лунички и петната често се появяват като последиа на сончањето, а не рядко за тях е отговорен и генетичния фактор. Често се появяват на бузите, ръцете, гърба и деколтето, при хора, които имат светъл тен, пише попара мк.

Средства, които влияят за премахване на петната и петната от лицето и тялото:

Пероксид: Има различни делотоворни смеси като цинковиот прекис или хидропероксидот. Те се основават на създаването на атомите на активен кислород, който чрез процеса на окисление унищожава меланин.

Пилинг: За пилинг вещества подходящи си киселините от естествено потексло, както салицитна киселина, млечна киселина или винена киселина. В комбинация със средства за подхранване на кожата, като например пантенол, тези киселини са отлично средство за премахване на лунички и възрастови петна.

Домашна грижа: За нежеланите лунички и възрастови петна можем да направим няколко домашни рецепти, които ще ни помогнат в тяхното отстраняване. Тук са смес от хрян, оцет и брашно, след маска от кисело мляко, както и коктейл от белтъци и лайка.

0
0
Други новини

Коментирай

Сайтът не носи отговорност за написаните коментари.

error: Съдържанието е под закрила на Авторското право!