/Видео/ Поразяващи кадри: Градът на БОГ – най-строго секретната тайна на НАСА разкрита!

0

Съпоставено с него, нашето земно кълбо,  изглежда като песъчинка

Преди години в НАСА се вдига страшно много шум около това, че във Вселената е открит дома на БОГА. След дешифриране на серия от снимки, предавани от телескопа Хъбъл, на тях ясно се вижда (!) огромен бял град, плаващ в пространството.

Представители на НАСА не успяват много бързо да блокират достъпа до уеб сървъра на телескопа, който включва всички снимки от Хъбъл за изучаване от различни астрономически лаборатории.

По този начин за кратко време в продължение на няколко минути те са достъпни за потребителите на световната мрежа.

Все пак какво виждат астрономите на тези невероятни снимки?

Конструкцията с неописуеми за човека размери и намираща се от нас в просторите на космическото пространство на милиарди светлинни години, сияе с неземна светлина. „Плаващият град“ единодушно е наречен Обител на Твореца, мястото, където може би е разположен престолът на Господа Бог.

Размерите на „Града“ поразяват. Нито един известен на науката космически обект не е в състояние да съперничи с него. Нашето земно кълбо, съпоставено с него, би изглеждало като песъчинка.

Представата за „Града“ като Обител на Бога, се оказва рядко сполучлива и близка до истината, тъй като се предполага, че всички галактики, в това число и нашата, произлизат от тази пространствена точка, и именно около „сияещата структура“ става завъртането на Вселената.

Служителката в НАСА д-р Марсия Мезон успява да изнесе тайно фотография, на която е заснета „сияещата структура“ – огромен бял град, плуваш в космическия мрак.

Тя е публикувана от световните масмедии, но въпреки това НАСА отказва да признае нейното съществуване.

Учените са категорични, че това е изображене на Рая, защото животът в този вид, в който ние го познаваме, не може да съществува в леденото космическо пространство.

Това ли е самият Бог? Ако се вземе под внимание цялата безкрайност на Вселената и всички онези места за изучаване, в които НАСА би могла да изпрати своя взор, то най-вероятно това е така.

Представителите на НАСА отказват да коментират разкритията на д-р Марсия Мезон „изискващи по-нататъшното изучаване на фотографиите.

Независимо от мълчанието на официалните представители обаче някои добре осведомени членове на агенцията предполагат, че НАСА е открила нещо, което е способно напълно да измени бъдещето на човечеството.

Те също така потвърждават, че президентът Бил Клинтън и вицепрезидентът Ал Гор имат голям интерес към анализа на тези фотографии и настояват за всекидневен отчет.

Следват многобройни проверки и накрая специалистите са категорични, че заснетото е истина. Те създават теорията, че в този „Град“ не може да съществува живот в онзи вид, в който ние го знаем.

Единственото логическо обяснение е, че „Града“ е населен от мъртви души. Един от моите източници ми каза: „Ние намерихме мястото, където живее Бог!“. Има слухове, че лично папа Йоан Павел II е помолил да му изпратят фантастичните фотографии, но Ватикана не потвърди, нито отрече тази информация, bultimes.com. Тъй че знаменитото откритие остава забулено в тайна и никой не знае кога НАСА ще признае всичко. . .

Ето и видеото:

 

0
0
Други новини

Коментирай

Сайтът не носи отговорност за написаните коментари.

error: Съдържанието е под закрила на Авторското право!