Вярно ли е? Вижте как обичат различните зодии и кои са най-подходящите партньори за всяка от тях!

0

Девите ценят умереността и не обичат да показват емоциите си публично

Вижте как различните зодиакални знаци изживяват любовта и кои двойки зодии си подхождат най-много.

Овен
Овенът се влюбва изключително страстно и влиза във връзките с огромен ентусиазъм. Търсят партньор, който ще е също толкова страстен като тях и ще усещат романтиката във връзката толкова силно както в първия ден. Но за съжаление, колкото бързо се влюбват, толкова бързо и разлюбват.
Много сексуални са, обичат да флиртуват и да правят секс на всякакви места. Обичат изненадите и игричките, имат невероятен апетит за авантюри и лесно свалят задръжките, пише missbloom.bg.
Овенът изпитва силно привличане към Близнаци и Водолей, а с Лъв шансът да пламне любов е много голям.

Телец
Телецът е по-фокусиран върху чувствата, отколкото върху секса и вярва в истинската любов. Търси топлотата и сигурността във връзките. Той е честен, романтичен, щедър, мил, но и със силно собственическо чувство.
Естет по природа, Телецът обръща доста голямо внимание на външността на партньора си. Обича да прави подаръци и да обгрижва. Не понася изневярата.
Добре е да стои далече от Везни и Близнаци. С Козирог и Дева лесно завързва отношения, но и често се стига до рутина във връзката.

Близнаци
За този знак любовта е игра. Големи почитатели са на еротичните фантазии. Обичат да флиртуват и не се славят с верността си. Влекат ги промените и общуването с различни хора. Бързо се влюбват, но и бързо губят тръпката към обекта си на интерес. Търсят партньор, който да ги стимулира интелектуално и да прави ежедневието им вълнуващо.
Идеално им пасват Водолеите, както и партньори от същия зодиакален знак. С Рак няма да могат да развихрят въображението си, тъй като този знак е по-консервативен.

Рак
Ракът е щедър в любовта, страстен и отдаден, чувствителен и нежен, обгрижващ и любвеобилен. Много лесно раними са. Добър любовник е. Цени близостта и много рядко се случва да се почувства задушаван от връзката. Сексът за него е предимно чувственост. Глези гаджето си с комплименти и подаръци.
Нещата се получават добре с Козирог, Телец и Дева, а със Скорпион и Риби ще изживеят силни емоции и е много вероятно да се влюбят.

Лъв
Лъвът е чаровен и когато се влюби, е много щедър. Не му е трудно да се отдаде на партньора си. Обича да глези и да бъде глезен. Много силно цени еротиката и чувствения секс. Изненадите в секса и в ежедневието са важни за този знак, за остане силна любовта и тръпката у него. Красивите жестове и думи му въздействат силно.
Подходящи любовни попадения за него са Водолей, Стрелец и Везни. С Рака изгражда най-вече добра комуникация. С Близнаците не си подхожда особено.

Дева
Това е един от най-рационалните знаци в Зодиака. Затова да се отдаде на емоциите за Девата е едно от най-трудните неща. Цени умереността и не обича да показва емоциите си публично. Търси стабилност и приятелство, преданост, грижа и подкрепа. Не обича изненадите. Впечатлява се от хора, с които може да намери много общи теми за разговор. В общуването Деата е честна и директна.
С Телеца има добра сексуална връзка. С Овен и Близнаци се чувства несигурна. Козирогът и Рибите са подходящи партньори.

Везни
Обича приключенията и търси силните емоции в живота. Чаровен по природа,лесно спечелва сърцата на околните. Влюбва се лесно, но е идеалист и търси съвършената си половинка. Обича да флиртува, но трудно приема, когато усети, че партньорът му флиртува с друг. Създава еротична и чувствена атмосфера, когато прави секс. Лесно се адаптира навсякъде.
Рибите са добър избор за връзка. Със Стрелец и Лъв също има добри перспективи за хармонични и щастливи любовни отношения.

Скорпион
Този знак обича риска и тайнствеността. Когато се влюби, чувствата му са с голяма интензивност. Отегчава се лесно от спокойните и ясни отношения.Предпочита набелязаната цел винаги да му се изплъзва по малко, за да изпитва тръпката на лова. Влюбва се, обича и мрази много силно. Връзката с него определено не е скучна, но не е и спокойна.
Много силна връзка се получава с Овен. Сексът и сексуалното привличане с Лъва са огнени. С Телеца има шанс за топли емоционални отношения.

Стрелец
Стрелецът много точно уцелва сърцата на желаните обекти със стрелите си. Притежава силен чар. Търси приключенията във всичко. Когато се влюби, има склонността да идеализира прекалено много човека, който е допуснал в сърцето си. В началото се отдава напълно, но после може да започне да копнее за пълна свобода. Това негово желание може да бъде изтълкувано от партньора като липса на достатъчен интерес.
Създава силна връзка с Водолей. С Везни няма много тръпка. С Лъва връзката е страстна, огнена и много емоционална.

Козирог
Хората от този знак са традиционалисти и приемат връзките с хората много сериозно. Целта му е да намери постоянен партньор, с когото да създаде семейство.Не изразява лесно емоциите си. Показва любовта си с действия, а не с думи.Стабилен и отговорен човек е. Когато се влюби, то е дълбоко и задълго. Не приема лесно отхвърлянето на чувствата му и това се отразява на самочувствието му.
Силна връзка се получава с Телец, с друг Козирог и със Скорпион. В секса си пасва добре с Риби.

Водолей
Той е свободен дух и обича либералните отношения. Има потребност да обича, но без да жертва свободата си. Когато срещне истинска любов, се раздава максимално, за да направи партньора си щастлив. Лек характер е и съжителството с него е приятно. Верен е, но не позволява да престъпват границите на личното му пространство.
Има шанс за мощна, експлозивна връзка със Стрелец. Везните и Друг Водолей също са подходящи партньори.

Риби
Чувствата им са дълбоки, но се страхуват да обичат. Мислят за чувствата на другите и рядко биха наранили човек нарочно. Грижовни са и подкрепящи във всякакъв аспект – и емоционално, и финансово. Когато се влюбват, много им личи, защото изразяват чувствата си свободно и стават неустоимо чаровни.Не разделят секса и любовта. Страстта им е бурна и необуздана. Много интуитивни са.
Добра връзка се получава със Скорпион, както и с Козирог.

0
0
Други новини

Коментирай

Сайтът не носи отговорност за написаните коментари.

error: Съдържанието е под закрила на Авторското право!