Мед и секс – неочаквано добра комбинация за здравето ни! Вижте как ни действа!

0

Според британските учени сексът рано сутрин действа ободряващо

Медът и сексът са двете най-добри лекарства, които можем да приложим срещу махмурлука.

Медът е древно природно лекарство. Сладкото изкушение е идеално средство за лечение на махмурлука, особено по време на празници, когато хората прекаляват и с храната, и с алкохола, твърдят британски учени.

Ако смятате да се отдадете на алкохолен маратон, е хубаво да се подготвите още от сутринта. Изпийте чаша прясно мляко със закуската, а през деня приемайте много вода. Млякото забавя усвояването на алкохола, което означава, че тялото трябва да се справи с по-малко ацеталдехид в даден момент. Водата пък е необходима, защото алкохолът предизвиква обезводняване, което засилва още повече симптомите след препиване.

Според британските учени сексът рано сутрин действа ободряващо и облекчава чувството за болка в главата след пиянска вечер, пише lekuva.net. Учените обаче предупреждават, че ласките в леглото няма да ви помогнат, ако сте прекалили с алкохола.

Специалистите направили изследване с 220 семейни двойки. Вечерта преди теста те трябвало да изпият 300 грама алкохол. Половин час след секса те споделили, че няма и следа от тежкия махмурлук. Любовните ласки помагат да влезем във форма и след претрупаните с всякакви лакомства софри, казват още учените. Половин час интимни ласки с любимия човек помагат да се сбогуваме с 238 калории.

0
0
Други новини

Коментирай

Сайтът не носи отговорност за написаните коментари.

error: Съдържанието е под закрила на Авторското право!