Марешки: Горивото е едно и също, въпросът опира до една по-достъпна надценка!

0

Скоро ще намалим още цените на дизела с между 5 и 10 ст., заяви бизнесменът

Скоро ще намалим още цените на дизела с между 5 и 10 ст. Печелим от бизнеса си и ще продължаваме да инвестираме. Търсим вариант за купуване на петролна база, за да внасяме самостоятелно горива. Това заяви бизнесменът Веселин Марешки в предаването „Бизнес старт“ по Bloomberg TV Bulgaria, предаде manager.bg.

В края на миналата година Марешки откри собствена бензиностанция – VM petrolium, на която пусна горива със средно 20 ст. по-ниски цени от останалите бензиностанции. Към днешна дата цената на литър дизел на неговата бензиностанция се търгува за 1,59 лв. за литър. За пример средната цена на литър дизел в страната днес е 1,88 лв.

Марешки твърди, че след няколко месеца вече по-ниските цени на горивата ще се възприемат за нещо нормално и цялата страна ще се съобразява и ще продава на тези нива.

„Купуваме от вносителите, които са 4-5 фирми в страната. Не можем да предложим нито по-качествено, нито по-некачествено гориво, то е едно й също, въпросът опира до една по-достъпна надценка“, категоричен бе бизнесменът.

0
0
Други новини

Коментирай

Сайтът не носи отговорност за написаните коментари.

error: Съдържанието е под закрила на Авторското право!