От петролен магнат до президент! Ето кой влиза в битката за държавен глава!

0

Той продава бензина си на 1 ст. печалба и смята, че така печели доверието на хората

Кандидатирам се за президент, за да не могат да ме обвинят в преследване на власт, тъй като президентската институция може единствено да защитава интереса на българите. Това заяви бизнесменът Веселин Марешки в студиото на „120 минути” по bTV.

Бизнесменът отрече, че се е захванал с продажбата на гориво с цел да спести пари от публична реклама преди президентските избори, пише economic.bg. Той отбеляза, че инвестициите му възлизат на около 10 млн. лв и попита: „Дали нямаше да ми е по-лесно да си платя за една нормална реклама в този случай?“

Марешки отрече и твърденията да продава бензин на загуба. За произхода на горивата му той коментира, че купува единствено от български дистрибутори и изтъкна, че продава на 1 ст. печалба. „Принуден съм да го правя, защото има нелоялна практика срещу нас, а и така печеля доверието на хората”, поясни бизнесменът Веселин Марешки.

Според него единствената причина да навлезе в сектора с горивата е, че бизнесът му е социално и пазарно ориентиран и на хората им харесва да си купуват евтино гориво. „Така можем да променим държавата”, коментира Марешки.

0
0
Други новини

Коментирай

Сайтът не носи отговорност за написаните коментари.

error: Съдържанието е под закрила на Авторското право!