Р. Кънев: Нужна ли е дясна опозиция на управлението ГЕРБ – ДПС – АБВ, това е големият въпрос

0

Без истински десни реформи кабинетът не може да изкара пълен мандат, смята лидерът на ДСБ

„Разговорите, които се водят в Реформаторския блок, не са и наполовина толкова важни, колкото е важен въпросът дали е нужна дясна опозиция на управлението на ГЕРБ – ДПС – АБВ в момента“, това заяви в ефира на Нова ТВ, Радан Кънев.

„Разломът не е в РБ, той е в десните избиратели и по линията нужна ли е опозиция в дясно на кабинета „Борисов 2“, допълни още лидерът на ДСБ.

„Колегите от Реформаторския блок, които избраха да преговарят с ГЕРБ, сега имат тази нелека задача, да стигнат до споразумение за близките 6 месеца. На ДСБ позицията е, че доверието в ГЕРБ е изчерпано, на декларации не вярваме”, категоричен бе Кънев.

„Скоро очаквам и колегите от другите партии в Блока да се разочароват и да се съберем в опозиция. Ако това нещо не стане, ако решат да вярват на лъжи до края на мандата на този парламент, можете да бъдете сигурни, че ДСБ ще има ясен път напред”, допълни лидерът на ДСБ.

Според него подобна финансова политика, каквато има в България в момента, ще доведе страната ни до крах. В тази връзка Кънев коментира – „Без истински десни реформи този кабинет не може да изкара мандат“.

 

0
0
Други новини

Коментирай

Сайтът не носи отговорност за написаните коментари.

error: Съдържанието е под закрила на Авторското право!