Сезонът по родното Черноморие започна с измама, ето защо…

0

Измама с ниските цени на чадъри и шезлонги. Сезонът по Черноморието официално започна, а с него и триковете на наематели на плажове.

На Северния плаж в Бургас боклуците са повече от туристите. Ивицата беше отдадена на търг преди дни и нито е почистена, нито обезпаразитена. „Има кърлежи, мухи, пчели. За първи път сме на плаж днес, но няма да ходим тук.“, коментира Димитрина Димитрова, съобщи бтв.

Стойките на чадърите ръждясват между неработещите заведения. Цената от 7 лева, обявена за този сезон, стряска плажуващите. Румяна Димитрова е категорична, че не бива да се плаща за сянка – „в крайна сметка, това е градски плаж.”

На другия плаж в Бургас, който няколко лета беше безплатен, сянката вече има цена – 5 лева за чадър и 7 за шезлонг.

„Казаха, че тук ще бъдат два реда, след това ще почнат тук да нареждат. И чакат туристите“, коментира Димо Димов, спасител на Централен плаж в Бургас.

Мръсна вада с неизвестна течност разделя плажа на Нестинарка. Бараката, в която трябва да се помещава медицинския пункт, всеки момент ще се разпадне“. „Ще се предлага, както е в Гърция – едно кафе задължително, за да ползваш, а чадърът ще бъде 30 ст. плюс една вода“, коментира спасителят на „Нестинарка” Иван Стоянов.

0
0
Други новини

Коментирай

Сайтът не носи отговорност за написаните коментари.

error: Съдържанието е под закрила на Авторското право!