Хороскопът за деня – 10.01.2016 г.

0

Вижте какво ви вещаят звездите

Овен
Неделя ще премине мъчително и неприятно за мнозина от Овните. Денят се оказва конфликтен, изпълнен с противоречия и засилена нервност. Ситуацията ще се усложни и при доста от зодията ще избухне остър скандал, който най-често завършва с нанасянето на тежък удар по противника. Починете си, не се претоварвайте с работа. Имате нужда да се освободите от натрупалата се умора. Отделете време за любимите си занимания. Не взимайте присърце проблемите и успехът няма да ви подмине. Лесно ще преодолеете трудностите.

Телец
Ситуацията при Телците не е различна от характерната за предния знак, като при вас противоречията ще са далеч по-остри и в доста случаи последствията ще се окажат неочаквано тежки поради последвалите сблъсъци, възникнали на основата на остри финансови противоречия. Каквито и да са намеренията ви днес, ще се съобразите с близките си и ще покажете загрижеността си към нуждите им. Подкрепяйки ги, ще ви стигнат силите да се справите и със своите задачи. Ще преодолеете ограниченията, които ви пречат и ще продължите напред, мотивирани и можещи. Няма да ви липсват обич и внимание.

Близнаци
И Близнаците се изправят пред проблеми, които най-често говорят за противодействия и удари от противника. За загуби не може да се говори, но ще последват промени, които ще предизвикат мощно раздвижване на пластовете, а във времена като сегашните може да последва всичко. Някой ще ви натовари с грижите си. Проблемите са свързани с близки, които се нуждаят от помощта ви. Отзовете се с присъщото си разбиране и бъдете уверени, че ще се справите. Спокойствието, което внасяте ще бъде полезно. Наред с всичко случващо се имате да свършите и доста лични неща.

Рак
Въпреки че късметът на Раците е по-изразителен, позициите ви не са особено стабилни и може да се окажете губещи при евентуален сблъсък на интереси с някого. Денят не е работен и не е задължително да се ангажирате с реализация на делови цели. Отдъхнете преди деловата седмица. Организирайте се и не отлагайте ангажименти за утре. Ще постигнете намеренията си и това ще ви изпълни със задоволство. Желани придобивки ще повишат настроението ви и ще направят атмосферата у дома приятна. Любим човек ще ви поднесе изненада, с която ще даде знак за възраждане на отминали чувства.

Лъв
Неделя разкрива много добри възможности за придобивки и финансов успех и въпреки че позициите ви са стабилни има една подробност, с която е препоръчително да се съобразите. Не влизайте в кавги и противоречия, защото вместо успех ще последват загуби. Не се поддавайте на мрачни мисли. Незнайно защо те ще съпътстват деня ви. Занимавайте се с неща, които ви доставят удоволствие или просто ангажират вниманието ви. Не си позволявайте да общувате с хора, които ви натоварват. Любовен флирт ще ви зареди с положителни вълнения, ако му позволите и не отблъснете отсрещната страна.

Дева
Много раздвижен ден, който ясно говори за нервни обстоятелства, нечестност в отношенията, лъжи и кавги, но и за значителни целеви постижения със забележителен обхват. Някои от представителите на Дева ще осъществят отдавна преследвана лична цел, а други ще се стабилизират. С точни и навременни действия днес успявате да се справите с нещо, което ви притеснява от доста време. Хората около вас ще ви бъдат наистина благодарни за нещата които вършите. Независимо от решението, което взима ваш близък по личен въпрос, опитайте се да го приемете и да го подкрепите. Бъдете сигурни, че той ще оцени жеста ви.

Везни
Неделя ще е печеливша за Везните. Ще реализирате намеренията си, но постиженията едва ли се осъществят безпроблемно. Очертава се конфликт с партньор или съдружник. Ще надделеете, но това не е гаранция, че всичко е приключило. Не след дълго противоречията ще избухнат отново. Денят предразполага към почивка някои от вас, но за други той ще бъде натоварен с отговорности. Не оставяйте задачите, които трябва да свършите днес, за следващите дни. Ще изостане текущата ви работа, а това не е желателно. Обърнете внимание на приятел, поговорете, той има нужда от вас.

Скорпион
Един от трудните дни за Скорпионите, които ще се насочат към реализация на материални цели. Възникват външни пречки, които няма да позволят да осъществите намисленото. За някои от зодията това са здравословни проблеми, които трябва търпеливо да отстранят, за да не се повторят. В интерес на добрите развития, на които се надявате е да запазите благоразположението си към околния свят да и не изпадате в излишна нервност. Духовните ви познания ще ви помогнат да си изясните по-добре ситуацията, вниквайки и в невидимото. Професионалните ви дела ще се развият в посоката, в която ги подкарате.

Стрелец
Печеливш и успешен ден, който подчертава, че ще успеете да осъществите проектите и намеренията си за деня в пълнота. Всички представители на Стрелец се радват на пълна подкрепа от околните при реализацията на проектите си. По финансови причини ще възникне конфликт. Никакви сериозни препятствия не ви очакват днес. Владеете изцяло положението и уверено направлявате живота си. Денят е подходящ за занимания свързани с дома или с ваши близки. Потърсете ги и чуйте проблемите им. Вероятно можете много да им помогнете. Не чакайте те да се обърнат към вас. Обърнете внимание и на здравословното си състояние.

Козирог
За да премине ползотворно и най-вече спокойно денят ви, не се заемайте с никаква делова или друга дейност, която може да породи напрежение или неяснота. В момента действат влияния, които не са благоприятни и може да предизвикат острота и конфликти без видими причини. Целеустремеността ви днес е впечатляваща. Това е единственият успешен подход, при амбициозната програма, която сте си поставили. Може би сте прекалено взискателни към околните. Обмисляйте по-добре изказванията си, ако не искате да засегнете хора, на които държите. Бъдете готови за шанс, който отдавна очаквате. Всичко ще зависи от инициативността ви.

Водолей
Благоприятна и спокойна, неделя предоставя добри условия за ангажиране с разрешаването на лични въпроси и за отстраняване на дребни нередности, които ви възмущават. Мнозина са подложени на атаките на нервни дразнители, но не е трудно да потиснете негативното им влияние. Събитията ще ви вълнуват и ще ги приемате като предизвикателство за вас. Ще пристъпите към реализиране на плановете си, заредени с търпение и оптимизъм. За промените, предизвикани по причини не зависещи от вас, не винете другите. Така ще спечелите уважението им и ще можете да се ползвате от него, когато ви се наложи.

Риби
Всеки от зодията е забелязал, че когато действа в спокойни условия по целите си, резултатите от работа му са блестящи. Неделя наистина е един от тези дни, които блестят с перфектно справяне със задачите и с реализация на значими цели, чието ползотворно влияние фиксира бъдещето. Приобщете лоялните към вас и сътрудничеството ви ще е печелившо. Материални придобивки ще ви насърчат да търсите и разработвате нови методи за развитие на дейността си. Успехът изисква жертви, помислете с кои от тях бихте се разделили без болка, за да не остане мястото им душата ви празно.

0
0
Други новини

Коментирай

Сайтът не носи отговорност за написаните коментари.

error: Съдържанието е под закрила на Авторското право!