Ясно е! „Врачка“ предсказа нов мандат за кмета Апостолов, даде му съвети

0

8-и март на патерици, празнуваха над 100 дами в село Полето. Но за купона, няма точна дата, те си пожелаха Честит 8-ми март с изключитлен купон. Дамите от селото и техни гостенки от околните села знаят как да се забавляват.Пословични са с шумни патрита и много смях и танци до зори. Няколко поколения жителки на селото се събраха в заведението под сградата на кметството и показаха как умеят да се веселят.

Кметовете на селото Полето Иван Манчев и на община Симитли Апостол Апостолов не пропуснаха да уважат дамите в тяхното забавление, председателят на местния парламент Владимир Христов също беше гост. С изключителна радост те поздравиха дамите за тяхното задружие и добра организация. „За поредна година село Полето е топ дестинацията за 8 март в общината“, отбеляза кметът Иван Манчев. „Наздраве, бъдете много здрави и щастливи и не спирайте да се забавлявате и да прославяте селото с красотата си. „ Жените бяха подготвили много изненади за вечерта.

„Гледачка“ предсказваше бъдещето и предсказа много светло бъдеще на гостуващите мъже на женската вечер. Тя предсказа нов мандат и на двамата кметове, като им даваше съвети как да стане това…Томбола, с награди и много игри развеселиха празнуващите. Веселбата продължи до ранни зори, а жените си обещаха все повече да се събират и да разнообразяват ежедневието си. Изключително забавни моменти,смях до сълзи, много танци, кръшни хора и кючеци белязаха вечерта.

1
0
Други новини

Коментирай

Сайтът не носи отговорност за написаните коментари.

error: Съдържанието е под закрила на Авторското право!