Як наплив в магазините „ втора ръка“! За 10 лева се оборудваш със марково яке и…

0

В началото на зимния сезон всеки гледа да си поднови връхната дреха. Естествено, на кой колко му простира джоба. В Благоевград, от няколко години насам магазините за дрехи втора ръка никнат като гъби. Клиентите, според думите на търговците, се увеличават ежедневно. Особено в дните, когато се получава стока. Тук се прилага един търговски трик. Първият ден цената е най-висока- 15 лв. за килограм , а всеки следващ пада.
От няколко дни най-търсената стока в тези магазини са зимните якета. Къде по-евтино, къде по качествено, любителите на този вид дрехи бързат да се подновят с „ново“ яке. А чистата сметка е, че колкото и да е скъп килограма, защото тези дрехи се продават на килограм, за 15 лева може да си купиш хубаво яке.
Всеки си купува това, от което има нужда, сега най-много вървят топлите пуловери и джинсите, коментира продавачка.

В магазина може да си купиш пуловери за 3-4 лв., ризи , поли и панталони за2- 3 лв., якета по 7-8 лв.,и елеци по 3-4 лв.

„Попадам на страхотни неща,които по качество са на светлинни година от нещата,които си купувам в „редовните „магазини, коментира благоевградчанката Мая Георгиева. Инвестициите си струват, защото и да не носите купената дреха, поне няма да ви е яд, че сте дали много пари за нея, допълва друга клиентка и обяснява, че стоката е около 4 пъти по-евтина.

0
0
Други новини

Коментирай

Сайтът не носи отговорност за написаните коментари.

error: Съдържанието е под закрила на Авторското право!