Юбилей! 20 години Иван Ризов държи кормилото на управлението на „Топливо“ Благоевград

0

Екипът на „Топливо“ Благоевград си подслади работния ден днес с вкусна торта със малини. Причината за празненството беше,че директорът Иван Ризов управлява дружеството вече 20 години. За трудовото дълголетие и добрите резултати го поздравиха днес на обяд неговите подчинени.

Иван Ризов е заслужил тяхното уважение и лоялност със справедливото си управление и човечност.

„Най-трудно е да направиш екип и след това да показваш уважение към него, и в същото време в колектива да има респект един към друг.
Най-ценният капитал в една фирма това са хората, които могат да обслужват този недвижим капитал. Можеш да имаш бази, стока, но ако нямаш добър екип, просто няма как да се получи придаване на стойност и добри резултати“, коментира пред ИА Региона Иван Ризов.

Той обясни, че е изградил екипа от нулата и е подбрал точните хора.

„Имаше момент, в който работихме на принципа опит-грешка, тъй наречения гръцки метод, но вече дълги години работя с почти едни и същи хора, които мога да твърдя, че са професионалисти. Благодарение на тях постигаме тези добре резултати“, добави още директорът.

В „Топливо“ в Благоевград работят около 48 души, дружеството е водещ дистрибутор на най-големите и известни български и чужди производители на строителни продукти.

0
0
Други новини

Коментирай

Сайтът не носи отговорност за написаните коментари.

error: Съдържанието е под закрила на Авторското право!