Щракнаха белезниците на петима души в Пиринско заради канабис и още…

0

Акция по линия на противодействие на производството, съхранението и разпространението на наркотични вещества е проведена от полицейски служители на ОДМВР-Благоевград.

В петък  около 21:47 часа в с.Зорница, общ.Сандански, от полицейски служители на РУ-Сандански, е спрян за проверка лек автомобил „Пежо“, управляван от Р.Ч./32г./ от с.Зорница. В автомобила е намерена и иззета около 11.72 грама суха, тревиста маса, реагираща положително на канабис. Р.Ч. е шофирал с наличие на 1,35 промила алкохол в издишания въздух, като същият не е представил документи за автомобила, чийто регистрационни табели не съответстват на номера на рамата. В хода на работата по случая е извършена проверка на къща и постройки в прилежащо към къщата дворно място в с.Зорница, обитавани от Р.Ч., при която в дървена постройка е намерена около 260 грама зелена, тревиста маса, реагираща на канабис, поставена да се суши. Р.Ч. е задържан със заповед за задържане до 24 часа. По случая е образувано досъдебно производство.

В събота  около 14:30 часа в с.Виногради, общ.Сандански, от полицейски служители на РУ-Сандански, е извършена проверка на къща и прилежащ към нея двор, обитавани от М.Т./19г./ от гр.Сандански. В хода на проверката е намерена и иззета около 250 грама суха, тревиста маса, реагираща положително на канабис.

В неделя  около 01:40 часа в района на площад „Димитър Кощанов“ в гр.Благоевград, от полицейски служители на 02 РУ-Благоевград, е извършена проверка на С.И./26г./ от гр.Благоевград, при която е намерена и иззета около 1,55 грама тревиста маса, реагираща положително на канабис. С.И. е задържан със заповед за задържане до 24 часа.

В неделя около 17:40 часа в местността „Текето“, землище на гр. Гоце Делчев, при опит на полицейски служители на РУ-Гоце Делчев да бъде спрян за проверка лек автомобил „Мицубиши Колт“, управляван от И.М./29г./ от с.Мосомище, същият не изпълнява полицейското разпореждане и не спира за проверка. От полицейските служители е извършена проверка на къща, и прилежащо към нея дворно място, обитавани от И.М. в с.Мосомище, при която са намерени и иззети: около 17,1 грама амфетамин, около 1,816 килограма канабис и електронна везна. И.М. е задържан със заповед за задържане до 24 часа. По случая е образувано досъдебно производство. Работата продължава.

Вчера  около 16:05 часа на път II-19 в района на разклона за с.Мосомище, от полицейски служители на РУ-Гоце Делчев, е извършена проверка лек автомобил „Фолксваген Кади“, управляван от В.Г./26г./ от гр.Хаджидимово. В хода на проверката е намерена и иззета около 2,2 грама тревиста маса, реагираща положително на канабис, а с техническо средство е установено, че В.Г. шофира след употреба на наркотични вещества. Същият е задържан със заповед за задържане до 24 часа. За случая е уведомена РП-Гоце Делчев. Образувано е бързо производство.

Вчера сколо 12:30 часа в гр.Кресна, от полицейски служители на РУ-Сандански, е извършена проверка на С.М./20г./ и 15-годишен младеж и двамата от гр.Кресна. При проверката у 15-годишното момче е намерена и иззета около 4,63 грама тревиста маса, реагираща положително на канабис.

Вчера  около 03:20 часа в района на ул.“Чудомир Катранджиев“ в гр.Сандански, от полицейски служители на РУ-Сандански, е спрян за проверка лек автомобил „Ауди“, управляван от М.Д./32г./ от гр.Сандански, при която е намерено и иззето около 0,840 грама наркотично вещество, реагиращо положително на кокаин. М.Д. е задържана със заповед за задържане до 24 часа. Образувано е досъдебно производство.
В събота. около 21:00 часа на ул.“Илинден“, от полицейски служители на 01 РУ-Благоевград, е спрян за проверка лек автомобил „Форд Фиеста“, управляван от М.Б./22г./ от с.Червен брег, общ.Дупница, движещ се в посока центъра на с.Рилци. С техническо средство е установено, че същият е шофирал след употреба на наркотични вещества. М.Б. е задържан със заповед за задържане до 24 часа. Образувано е бързо производство.сн.асоцианивна

0
0
Други новини

Коментирай

Сайтът не носи отговорност за написаните коментари.

error: Съдържанието е под закрила на Авторското право!