Ще настръхнете: Подробности около шесторното убийство в Нови Искър!

0 1 867

На 31 срещу 1 е извършено убийството. Първото убийство е извършено след 19:30 часа. Не може да ви кажем точен час и минути, защото дори експертизата не може да го каже. В района около къщата, където е живеело семейството, е било извършено първото убийство. Тя е излязла, за да разходи кучето. Добави служител от разследващите служби. Това разкри служител от разследващите органи относно шесторното убийство в Нови Искър на извънреден брифинг. „Между 23:00 часа и 00:05 минути са извършени останалите 5 убийства.

Тялото е преседяло няколко часа, преди да бъде изхвърлено във въпросната шахта. Роднините на Кети са я търсили във времето, в което я е нямало“, добави разследващият. „След като убива 5 човека, Ангелов взима джипа и я превозва там, където по-късно е открита“, казват разследващите. „Има свидетели, които казват, че семейството е търсило Кети, защото е била излязла и, че до 23 часа семейството е било живо“, каза прокурор Русинова. Сензационен обрат! Сарафов обяви истинската причина Ангелов да изтреби цяла фамилия „Росен Ангелов обичайно е ходил с раница на гърба си, в която е носел дрехи. Той остава да нощува на различни места. Именно в тази раница са били дрехите, конкретно дънките, които ние иззехме, изследвахме и по тях установихме кръвта на жертвите и ДНК на убиеца.

Тялото е пренесено с джипа до шахтата“, каза тя. В същото време прокурор Наталия Николова разби на пух и прах теориите на конспирацията, свързани със самоубийството на масовия убиец от Къщата на ужасите. „Тефтерът е намерен на немалко разстояние от тялото. Не знаем как е попаднал там, най-вероятно е изхвърлен. Не знаем“, добавиха разследващи.

„Имаме живи свидетели, които са били близки с Росен Ангелов, и те сами признават, че той е искал от Кети достъп до къщите на богатите й клиенти. Черпим своите доказателства от източници, каквито са свидетелите по делото. За разлика от любителите на конспиративните теории, ние можем да боравим само с факти“, добави Сарафов. „Използвахме СРС, за да установим местоположението на лицето“, призна Сарафов. „Хронологията на обажданията на телефона му е изтрита. Последна интернет комуникация има на 4-и. Тогава той е влязъл в сайтове за детска порнография“, добавиха разследващи.

 

Други новини

Коментирай

Сайтът не носи отговорност за написаните коментари.

error: Съдържанието е под закрила на Авторското право!