Шокиращо: Почина бизнесмен и собственик на топ хотел в Сандански!

0

Тази нощ е починал известен бизнесмен и собственик на верига хотели в цялата страна.  Един от тези хотели е перлата на Сандански „Парк хотел Пирин“.

Новината на колегите е шокираща, защото не е известно Шарлопов да е имал здравословни проблеми. Дори напротив – преди няколко месеца той бе в отлично здраве. Бизнесменът е известен патриот и родолюбец, той бе един от най-големите спонсори на фестивала на народната носия в Жеравна. Шарлопов е баща на пет деца и управляваше огромна по мащаби империя. Негова собственост е първият суперлуксозен комплекс по българското Черноморие – Созополис. Предприемачът придоби национална популярност, след като участва в популярно риалити предаване. „Успехът е труд, постоянство и амбиция“, казваше приживе успелият бизнесмен.

Бизнесменът Стефан Шарлопов, собственик на верига хотели „Шарлопов комплекс“, е починал тази нощ в съня си. Тъжната вест беше потвърдена от  „Шарлопов груп“.Стефан Шарлопов е роден е на 14.10.1962 г. в Бургас.

През 1986 г. завършва висшето си образование във Великотърновския университет, специалност Българска филология, пише ПИК. След това започва работа като журналист в София и в изданията, в които работи, се занимава с икономическа тематика. 26-годишен издава първата си книга с художествена документалистика. През 1989 г. започва частен бизнес.

0
0
Други новини

Коментирай

Сайтът не носи отговорност за написаните коментари.

error: Съдържанието е под закрила на Авторското право!