Четвърт век „Кураж” държи жив духа на хората в Симитли

0 928

Дружество на инвалидите „Кураж“ –Симитли, основано точно преди 25-години,продължава да развива своята дейност с над 70 човека членове.

Дружеството по традиция вече години наред на този ден събира хората на обща трапеза в празнично украсения ресторант „ИВАС“ в Симитли. Председателят на дружество „Кураж“ София Попниколова поздрави всички членове и приятели, пожела им здраве, за да се събират и да напомнят на обществото, че не са по-различни от другите хора.

Роска Петличка, член на дружеството от името на всички членове, отправи специални благодарности към председателя, която не спира да ги събира и обединява вече четвърт век. Специална изненада беше подготвила Попниколова за всички членове на дружеството по повод 25-годишния юбилей- тениски с надпис за спомен от днешния ден, които всички облякоха за обща снимка. Музикалното оформление беше оркестър с жива музика, който направи празника на хората незабравим и им подари истински рожден ден с много емоции и танци. Отбелязването на Международният ден на хората с увреждания винаги се превръща в празник с голяма веселба за членовете на клуба. Дълги хора и много усмивки направиха веселбата истинска.

Други новини

Коментирай

Сайтът не носи отговорност за написаните коментари.

error: Съдържанието е под закрила на Авторското право!