Хорсокопът за днес: Лъвове имате късмет, Везни празнувайте, Риби почивайте

0 777

Хороскоп за 06 януари 2018

Хороскоп Овен (21 март – 20 април)

Днес нещата ще се развиват по-бързо от очакваното и ще се наложи да действате по-експедитивно. Не се притеснявайте, за да не объркате нещо, а и днес е светъл празник, не е редно.

Хороскоп Телец (21 април – 21 май)

Ще се наложи да направите равносметка на финансите си, за да решите какво да правите оттук нататък. Изобретателността ви ще ви помогне в намирането подаръци на именниците. Всъщност за вас по-важно е вниманието, отколкото вида на подаръка, дано и за отсрещната страна е така.

Хороскоп Близнаци (22 май – 21 юни)

Доста работа ще имате днес и много отговорности. Естествено вие ще ги съвместите както никой друг, че и време за празника ще ви остане. По-добре не скачайте в ледените води да вземате кръста и без друго си имате свой.

Хороскоп Рак (22 юни – 23 юли)

Всички празнуват, а вие нещо се кумите. Май след толкова много празници не сте съвсем наясно какво точно ви се прави. Не бързайте, има още доста за празнуване.

Хороскоп Лъв (24 юли – 23 август)

За вас денят ще е доста добър. Ще имате късмет с каквото и да се захванете, а може би това просто е заслужена награда за всички усилия, положени до момента. Радвайте се и може наистина да ви се стори, че ви се явява Бог (само дано не е под нечие омайно въздействие)

Хороскоп Дева (24 август – 23 септември)

Днес мързелът ви ще е просто безпределен. Ако няма да скачате да ловите кръста за здраве, то поне направете малко физически упражнения. Или, ако не можете да се разделите с дивана, поне почетете нещо, забравете телевизора.

Хороскоп Везни (24 септември – 23 октомври)

Най-неочаквано днес ще получите за лична употреба много свободно време. Дано да знаете какво точно искате да правите, за да не пропилеете подаръка от съдбата. Разбира се, най-добре е да празнувате днешния празник.

Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)

Днес най-съблазнителният начин да решите даден проблем може да се окаже най-мелодраматичният. Не е разумно да го предпочетете, прекалено дълго ще си спомняте после.

Хороскоп Стрелец (23 ноември – 21 декември)

Днес на някого ще му е нужна именно вашата помощ. Това може да ви отнеме целия ден, но недейте да отказвате, единствено вие сте в състояние да помогнете.

Хороскоп Козирог (22 декември – 20 януари)

Недейте да ускорявате хода на интригите, защото може да ги превърнете от дребна неразбория в един огромен хаос, от който няма измъкване.

Хороскоп Водолей (21януари – 19 февруари)

Макар здравият смисъл да ви говори, че е опасно нещо да се направи, вие така или иначе ще се втурнете през глава, поемайки всеки риск. Поне гледайте да не правите нещо противозаконно или неморално.

Хороскоп Риби (20 февруари – 20 март)

Днес е Богоявление, внимавайте в колко студени води ще се окъпете. Дай, Боже да сте по-здрави и да не се боите от студа. Днес мислете за по-лични неща, намерете повече време за почивка, ако ви е възможно

Други новини

Коментирай

Сайтът не носи отговорност за написаните коментари.

error: Съдържанието е под закрила на Авторското право!