Хороскоп за 13 април: Близнаци изпитание за морала, Везни направете нещо уникално, Стрелци не бъдете мъченици

0

Хороскоп за 13 април 2018

Хороскоп Овен (21 март – 20 април)

Петък 13-ти е. Ще усетите странното му въздействие по събитията, които са малко неадекватни и неочаквани. Важното е да не се отпускате, а да сте нащрек за превратностите на живота. Правете каквото трябва и оставете на живота останалото.

Хороскоп Телец (21 април – 21 май)

Ден за промяна, за откриване на правилния път. Определено ще Ви е трудно да се приспособите, да приемете, да харесате новите неща. Търсете връзката между нещата, разбирайте, анализирайте и споделяйте.

Хороскоп Близнаци (22 май – 21 юни)

Днешният ден ще ви предложи много поводи за размисъл. Определено ще бъдат поставени на изпитание вашите ценности и морал. Изхвърлете ненужното, оставете само жизнеспособното.

Хороскоп Рак (22 юни – 23 юли)

Днес Вие ще сте фокусът и движещата сила на много от нещата, които се случват. Позволете си да сте смели, активни и инициативни. Не приемайте нещата емоционално. Вложете грижа и внимание, но дайте лично пространство и на другите. Прекалената грижа може да е задушаваща.

Хороскоп Лъв (24 юли – 23 август)

Любов, пари, страсти, май Ви е нужно да се дистанцирате малко, да погледнете трезво отстрани себе си и да … потърсите старите приятели. Време е да се научите да управлявате емоциите. Не е трудно, нужно е ясно намерение и постоянство.

Хороскоп Дева (24 август – 23 септември)

Ще имате силен импулс за изява, но скритите страхове ще изкочат като призраци от гардероба. Просто ги развенчайте, призраците са безплътни, дори можете да минете през тях. Можете да се справите, само си повярвайте!

Хороскоп Везни (24 септември – 23 октомври)

Сами си слагате рамките и ограниченията. Покажете на света качествата си, покажете уникалността си, направете нещо уникално и лично Ваше си. Вие можете да дарите толкова красота и очарование на света, направете го!

Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)

Дилемата Ви днес ще е по-скоро философска и екзистенциална. Може би едно пътуване някъде, колкото по-непознато и по-далечно, толкова по-добре. Малко авантюристичен дух в днешния ден ще Ви измъкне от трудни ситуации. Носете си чувството за хумор в торбичката.

Хороскоп Стрелец (23 ноември – 21 декември)

Интензивен ден е днес. Май Вие ще обирате всички негативи. Какво пък, това значи, че имате достатъчно сила да се справите. Изпитанията ще са прости и земни, не е нужно да се изживявате мъченически. Но пък можете големи изводи да си направите от малките неща.

Хороскоп Козирог (22 декември – 20 януари)

Днес фокусната точка ще са взаимоотношенията с околните, партньорските връзки, взаимоотношенията на равна нога. Бъдете готови да изслушате, да разберете, да помогнете. Бъдете готови да видите себе си в проблемите на другия. Ако усетите човека срещу себе си като огледало и ако сте честни със себе си, много неща ще разберете, а това е първата стъпка към Промяната.

Хороскоп Водолей (21 януари – 19 февруари)

Фокусирайте се върху малките неща. Понякога те са много по-важни от големите. Малко ще трябва да поработите, поразчистите, да поподредите, да нагласите. И отделете една минутка, в която да помислите за смисъла на жертвата. Какво е жертва, кога се жертваме и защо го правим – полза ли търсим или така е редно? Много въпроси ще ви изникнат и много отговори ще намерите. А това променя света, истината и живота!

Хороскоп Риби (20 февруари – 20 март)

Ще приемате действията на другите много лично насочени, а всъщност колко души правят нещо лично за Вас? Просто всеки го прави първо заради себе си, въпреки цялата си милост или духовност. Ако търсите любов и внимание, най-напред ги покажете, дайте ги на другите и тогава Вие ще станете началото на веригата. Вие ще правите нещо за себе си и тогава действията на другите ще придобият друг смисъл и значение.

0
0
Други новини

Коментирай

Сайтът не носи отговорност за написаните коментари.

error: Съдържанието е под закрила на Авторското право!