Хороскоп: Близнаци спазвайте правилата, Везни труден ден, Риби отдъхнете малко!

0 927

Хороскоп за 08 януари 2018

Хороскоп Овен (21 март – 20 април)

Склонни сте да се вслушвате главно в емоциите си, а това не винаги е здравословно. Ще водите много разговори, ще ви се иска да споделите повече лични неща. Не си разпилявайте времето, бъдете по-организирани.

Хороскоп Телец (21 април – 21 май)

Днес ще ви вълнуват доста прозаични неща, но въпреки това твърде важни. За кой ли път ще установите, парите все не достигат, за да си купите всичко, което искате. Не се потискайте от такива неща, нищо чудно да получите отнякъде допълнително.

Хороскоп Близнаци (22 май – 21 юни)

Днес ще се чувствате енергични и готови да свършите много работа, независимо от пречките, които ще се появят. Спазвайте правилата, за да не съжалявате после, че сте си изгубили времето в напразна съпротива.

Хороскоп Рак (22 юни – 23 юли)

Малко разсеяни сте днес и не ви се занимава с разни сериозни неща. Ще ви се иска да не ви закачат много много и по възможност да останете сами, за да се занимавате с това, което си харесвате.

Хороскоп Лъв (24 юли – 23 август)

Днес ще сте ангажирани най-вече с приятелите си или пък с колегите си. Всички неща, които трябва да направите, а също и искате да направите, все ще са в тези групи. Недейте прекалено да се отдавате на емоциите си, включвайте и разума от време – навреме.

Хороскоп Дева (24 август – 23 септември)

Съпротивлявайте се, ако ви карат да бързате. Това определено не е най-творческото състояние. По някое време като се опомните и възстановите способността си да мислите трезво ще се учудите как са могли да ви вкарат в подобно приключение, но вече ще е късно.

Хороскоп Везни (24 септември – 23 октомври)

Малко разсеяни започвате новата седмица. Мислите ще ви носят някъде далеч, но определено не и в работата. Труден ден за работа, гледайте да не направите някой гаф.

Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)

Днес си струва да започнете нещо глобално. Ако нямате подобни желания, започнете повече дребни неща, не си струва да пропилеете напразно този дар на деня.

Хороскоп Стрелец (23 ноември – 21 декември)

Днес внимание и съсредоточеност определено няма да ви достигат. Какво пък днешният ден ще е доста весел и безгрижен. Само не казвайте на шефа.

Хороскоп Козирог (22 декември – 20 януари)

Днес най-важното е да слушате интуицията си. Ако нещо засече или откаже да работи, непременно потърсете помощ от нечия друга интуиция.

Хороскоп Водолей (21януари – 19 февруари)

Днес няма да ви е лесно да убедите хората в правотата си. Не си струва и да се опитвате, просто постъпете така както смятате за правилно. А правотата ще ви признаят впоследствие.

Хороскоп Риби (20 февруари – 20 март)

Поприключи първата вълна от празници и е време да отдъхнете малко. Днес е добре да прекарате повече време у дома си, стига да можете, имате нужда от малко спокойствие и време за размисъл.

Други новини

Коментирай

Сайтът не носи отговорност за написаните коментари.

error: Съдържанието е под закрила на Авторското право!