Хороскопът за днес

0

Хороскоп за 8 февруари, четвъртък
Овен 21 март – 20 април
Днес всичко ще става по трудния начин. Ще ви се наложи да прилагате силови подходи, за да прокарате идеите и амбициите си. На всички нива ще се изисква да влагате повече усилия, да се защитавате и нападате, да бъдете безкомпромисни там, където не ви правят копромис и не ви влизат в положението. Ако точно днес заминете за чужбина може дълго да не се върнете или да си уредите допълнителен престой. Не се препоръчват оперативни намеси по отношние на тазобедрената става, жлъчката и черния дроб.
Работа-4
Пари-5
Любов-5
Късмет-4
Здраве-4

Телец 21 април – 20 мй
Ще се наложи да се правят реформи, но генерални и животопроменящи, а не повърхностни и замазващи положението. Някъде ситуацията е опряла до кокал и ще излезе от контрол. Може да се влезе в открити противопоставяния и битки на интереси. Не е ден за публични изявления, тълпата и неуправляема. Препоръчва се пост и въздържание, отказ да се влиза в чужда територия на влияние и да се манипулират околните. Отварят се огромни апетити. Конкурентните битки се изострят и не могат да се овладеят.
Работа-5
Пари-4
Любов-4
Късмет-5
Здраве-4

Близнаци 21 май – 21 юни
Тежък и риков ден за родените в първата декада. Днес и утре Марс и Луна ви гледат в опозиция от знака на Стрелеца, а Нептун от Риби долива масло в огъня на болезнените амбиции и претенции. Бъдете внимателни със стимулантите. Може да се възобнови старата ви алергия или да проявите непоносимост и негативна реакция спрямо колега и близък. Трудно овладявате чувства и импулси. Това ще даде възможност на враговете да ви провокират и накарат да си изпуснете нервите. Увеличете самоконтрола. Днес сексът разболява и вреди.
Работа-4
Пари-5
Любов-5
Късмет-4
Здраве-4

Рак 22 юни – 21 юли
Ден на болезнени рокади и революционни промени в начина ви на работа и живот. Настроени сте безкомпромисно към грешките на другите, но никой няма да отстъпи, дори и да не е прав. Стремежът е да се завладяват чужди територии, да се подлива вода, да се оказва натиск в най-болезнените места. Дипломацията е натикана в ъгъла. Бъдете внимателни и не действайте първосигнално. Някой има намерение да вади с вашата ръка горещите кестени от огъня. Не се наемайте да играете посреднически роли в защита на чужд интерес.
Работа-4
Пари-5
Любов-5
Късмет-4
Здраве-4

Лъв 22 юли – 22 август
Битките и разправиите на другите ще ви разчистват пътя. Така може да се окажете единствен кандидат за местата, за които се бият спорещите. Влизате в ролята на третия, който печели, когато други двама се карат. Ден на лъжи и интриги. Трябва да сте много добре подготвени, за да водите играта и да си докарате печалби. Залогът е голям, апетитите трудно се контролират и който захапе кокала няма да го пусне. Ден на невъзвръщенците, на тези които се отказват вече да се борят на местна почва. Тълпата може да бъде опасно провокирана.
Работа-5
Пари-5
Любов-5
Късмет-5
Здраве-4

Дева 23 август – 22 септември
Родените в първата декада ще изживеят болезнени моменти на битки и отхвърляне. Ще ви захапе конкуренцията, може да се появи уличаващ ви материал или нещо друго подмолно и провокиращо пряката ви дейност. Лесно може да влезете в открити схватки. Постарайте се да запазите самообладение. Днес емоциите не са добър съветник, а болезнената ви ревност и амбиция може да ви направят лесна мишена. Не отивайте в крайности. През уикенда нещата ще се оправят, ще мислите и действате различно, умно и методично.
Работа-4
Пари-4
Любов-4
Късмет-4
Здраве-4

Везни 23 септември – 22 октомври
Денят се свързва с отровите, алергиите, преследването и маниакалните депресии. Слабоволевите се отказват от битката, а силните действат безкомпромисно. Не е ден за преговори, особено ако усещате, че имате жесток и нелоялен противник. Вичко ще става по втория начин, завоалирано и скрито. Не се поддававайте на гнева, не си режете ноктите и не провеждайте по възможност различни интервенции. Но това е и ден за разбиране, покаяние и прошка. Простете, ако можете на близките, които в нараняват.
Работа-4
Пари-5
Любов-5
Късмет-4
Здраве-4

Скорпион 23 октомври – 22 ноември
Ден на безкомпромисни битки по върховете и на неорганизирано недоволство в низините. Кой както може използва и мачка другите. Днес и сексът разболява и може да ви докара компромат. Смирете апетитите, осигурете си защити, не тръгвайте с голямата кошница и не влизайте в конфликти. Реформите ще се прокарват с насилие и страдание за дадена група. Недоволството и у дома ви нараства. Младите открито се противопоставят на старите. Контролирайте гнева и по възможност отложете пътувания. Ден на невъзвръщенците.
Работа-5
Пари-4
Любов-4
Късмет-5
Здраве-4
Стрелец 23 ноември – 21 декември
Родените в първата декада може да бъдат провокирани по най-незначителни поводи, а за по-големите да не говорим. Луна и Марс във вашия знак провокират болезнени емоционални реакции спрямо всичко и всички. Все нещо ще ви издразни, ще се намери кой да ви бръкна в раната и да я подлюти. Конкуренцията напипва слабото ви място, близък ви изневерява по един или друг начин, а и вие не стоите мирни и сте загърбили дипломатичния подход. При такова положение може да се очакват само болки и разочарования.
Работа-4
Пари-5
Любов-4
Късмет-4
Здраве-4
Козирог 22 декември – 20 януари
Не с подавайте на гнева, контролирайте емоциите максимално, за да не си докарате професионални и зравословни проблеми. Ден на крокодила, кой както може ще ви захапе, ще ви завлече с пари и голи обещания. Манипуаторите са в стихията си, намират се посредници за всичко. Дистанцирайте се от битките на работното място, не участвайте в интриги и не се поддавайте на провокации. Сега е момента за доброволна жертва в името на децата. Може да поемете негативите от прибързаните действия на близък. Конфликтите се изострят.
Работа-4
Пари-4
Любов-5
Късмет-4
Здраве-4
Водолей 21 януари – 19 февруари
Днес се нарушават всякакъв тип диети. Нещо ще ви засърби и заболи, ще преминете определената граница. Събуждат се старите страсти, които вечно са ви наранявали. Контролирайте се максимално, не търсете повод за скандали и заяждане. Не се препоръчват колективи изяви и участия в демонстрации на сила, които странични фактори и хора провокират. Не се превръщайте в знаме на чужди интереси, ако искате да успете. Ограничете контактите, отложете и любовните срещи. Днес сексът, особено на чуждо, разболява и вреди.
Работа-4
Пари-5
Любов-5
Късмет-4
Здраве-4
Риби 20 февруари – 20 март
Роденете около 1 март да бъдат особено внимателни. От една накриво казана дума или непремерен жест може да пламнат скандали и семейни войни. Не пренасяйте проблемите от работата у дома и обратното. Точно днес не изневрявайте и вечерта се приберете навреме. С голяма вероятност ще ви спретнат компромат и ще бъдете изложени на опасност. Може да пострада работата и политическата ви кариера. Предстоят болезнени елиминации. Не посягайте към чашката и не позволявайте да ви провокират.
Работа-4
Пари-4
Любов-4
Късмет-4
Здраве-4/ монитор бг/

0
0
Други новини

Коментирай

Сайтът не носи отговорност за написаните коментари.

error: Съдържанието е под закрила на Авторското право!