Хороскопът за днес: Телци проверете документите си, Деви правете хубави неща, Риби захванете се с изоставените задачи!

0

Хороскоп за 12 май

Овен

Това е ден за пиршество. Сега може да си позволите повече кулинарни изкушения. Вероятно ще трябва да помислите за увеличаване на физическата активност след това, но засега не се мъчете с този въпрос.

Телец

Това е ден за проверка. Ще имате време да разровите мейли и документи и да откриете свои грешки. Отделете време и да ги поправите до колкото е възможно.

Близнаци

Това е ден за разчистване. Колкото и да ви е мъчно за някои вещи, фактът, че не ги ползвате повече от година е показателен, че не ви трябват. Не се колебайте да се разделите с тях.

Рак

Това е ден за откриване на нови спортове. Имате нужда от раздвижване. Единственото условие е да спазите всички правила за безопасност.

Лъв

Това е ден за голяма разходка. Изберете маршрут, вземете си вода и нещо леко за хапване и тръгвайте. Ако имате куче – не забравяйте и за него!

Дева

Това е ден за създаване на красиви спомени. Много е важно всичко, което правите да бъде с мисълта, че когато един ден разказвате за него – ще има с какво да се гордеете.

Везни

Това е ден за реализиране на мечти. Дори ако не сте планирали действията си, но усетите силно желание – не се колебайте да  действате, а направо започвайте.

Скорпион

Това е ден за промяна на тактиката. Ако сте претърпели някои загуби е добре да се замислите на какво се дължат те. Въздържайте се от крайни действия.

Стрелец

Това е ден за признание. Прекалено много време се въздържате да признаете пред себе си, че сте впечатлени от някого. Така само измъчвате себе си и него.

Козирог

Това е ден за умереност. Не предявявайте претенции към другите. Сега толерантността ви трябва да е на ниво. Поставете се в позицията на другия.

Водолей

Това е ден за постижения. Каквото и да е, дори някое малко и неприятно действие ще може да ви подскаже, че сте способни на много повече.

Риби

Днес е ден за постижения. Имате много изоставени задачи. Сега ще имате достатъчно време и сили да се справите с всички.

 

0
0
Други новини

Коментирай

Сайтът не носи отговорност за написаните коментари.

error: Съдържанието е под закрила на Авторското право!