Хороскопът за днес: Овни лош късмет, Раци внимавайте с хумора, Козирози помързелувайте малко!

0

Хороскоп за 16 август 2018

Хороскоп Овен (21 март – 20 април)
Не мислете, че ви преследва лош късмет, просто обстоятелствата не са във ваша полза. Не се сърдете на съдбата и за вас ще дойдат по-добри времена. Денят, обаче е идеален за планиране.

Хороскоп Телец (21 април – 21 май)
Добре за вас самите би било да се оттеглите за малко от светските задължения. Има доста неща, които трябва да обмислите, днешният ден ви предоставя идеални условия за това.

Хороскоп Близнаци (22 май – 21 юни)
Този ден може да Ви донесе зацикляне върху някои домашни проблеми. Никой няма да иска да отстъпи и семейната ненавист е гарантирана, а е лято, не е време за тихи войни, напротив време е за шумна радост и веселие. Извикайте чувството си за хумор.

Хороскоп Рак (22 юни – 23 юли)
Днес бихте могли да се проявите в цялото великолепие от качества, които притежавате. Внимавайте с изненадите, които устройвате, може би не всички разполагат с вашето чувство за хумор.

Хороскоп Лъв (24 юли – 23 август)
Днес ще се чувствате, меко казано странно. Нищо чудно това да е в резултат на скорошни неприятни събития. В същност знаете, че никой не е в състояние да ви помогне да се справите със ситуацията, просто приемете нещата такива, каквито са.

Хороскоп Дева (24 август – 23 септември)
Добре е да запазите спокойствие на духа при всички обстоятелства, след време ще разберете, че това което приемате за трагедия е всъщност е една комична случка. Просто променете гледната си точка.

Хороскоп Везни (24 септември – 23 октомври)
Днес ще можете да действате в пълна хармония, събитията ще се подреждат по-добре отколкото очаквате. Е, може да се изхвърляте малко в сметките, но винаги ще успеете да наместите нещата.

Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)
Опитайте се днес да избягате далече от шумните тълпи. Близостта до водни басейни ще ви подейства изключително релаксиращо. Нищо чудно днес да получите интересно предложение…

Хороскоп Стрелец (23 ноември – 21 декември)
Не се опитвайте насила да направите нещо, което не потръгва още от самото начало. Като цяло днес имате доста добри шансове за действие, но се пазете от собствената си изобретателност.

Хороскоп Козирог (22 декември – 20 януари)
Чуден ден, идеален за спорт и туризъм, ако сте в отпуска, ако не сте – хич няма да ви е до работа. Може да ви се отдаде да по лентяйствате малко. Но не пренебрегвайте идеите, които ви хрумват, някои от тях са доста интересни.

Хороскоп Водолей (21януари – 19 февруари)
До обяд ще имате доста сериозни отговорности, към които трябва да се отнесете по подобаващ начин. Следобед ще можете да си отдъхнете и да помислите за някое приятелско събиране.

Хороскоп Риби (20 февруари – 20 март)
Денят е хубав, особено втората му половина, може би, защото очаквате нещо хубаво да ви се случи вечерта. Въпреки отпускарските мисли гледайте да си свършите съвестно работата, а не да подвеждате Хооколните.

0
0
Други новини

Коментирай

Сайтът не носи отговорност за написаните коментари.

error: Съдържанието е под закрила на Авторското право!