Хороскопът за днес: Близници, усмихнете се светът е хубав, Лъвове, имайте милост към себе си, Водолеи очакват Ви конфликти!

0

Хороскоп за 08 юни 2018

Хороскоп Овен (21 март – 20 април)
Малко непостоянни ще сте в настроенията си днес, но ако следвате поривите си, можете наистина да постигнете големи резултати. Просто не изпадайте в излишни подробности.

Хороскоп Телец (21 април – 21 май)
Сутринта ще е доста ленива,но затова пък иключително вдъхновяваща. Следобедът е време и да послушате себе си, но и да свършите важните неща. Първо обаче ще трябва да ги формулирате. Фокусирайте се!

Хороскоп Близнаци (22 май – 21 юни)
Активен ден, трудно ще успеете да се спрете на едно място, но пък няма да ви тежи. Ще успеете да получите нещо, което отдавна сте искали и ще намерите още една причина да се усмихнете и да направите света по-радостен.

Хороскоп Рак (22 юни – 23 юли)
Трудно ще се подчинявате на нареждания и то не само поради гордост, а по-скоро, за да не поддържате несправедливостта. Важното е да следвате истината и да не правите компромиси с нея.

Хороскоп Лъв (24 юли – 23 август)
Поемете своя дял от отговорността, но не вършете работата на другите. Имайте милост и към себе си, уважавайте се, тогава ще видите, че и резултатите са различни.

Хороскоп Дева (24 август – 23 септември)
Днес просто е грехота да се претоварвате с работа, както е казал Стив Джобс – не е нужно да се работи много, а да се работи с главата. Така че включете на пълни обороти мисълта и интуицията си.

Хороскоп Везни (24 септември – 23 октомври)
Важно е да чувате другите, а това си е доста трудна задача. В свят, в който човек няма как да действа сам, е много важно да чува и да разбира онези, с които си партнира. Затова – слушайте, без да оценявате.

Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)
Ще ви се наложи да се справяте с куп дребни и досадни домашни задачи. Денят е подходящ за ремонт на домакински уреди, но също и за подготовка за изпити. Бъдете умерени в храненето.

Хороскоп Стрелец (23 ноември – 21 декември)
Не се хвърляйте на много работи наведнъж, защото и без друго нещата ще стават по-трудно от очакванията. Отделете повече време за любимия човек.

Хороскоп Козирог (22 декември – 20 януари)
Днес лесно ще се дразните и трудно ще се успокоявате. Използвайте деня, за да разчистите ненужните неща и да сложите ред в нужните. И не се разсейвате с по-приятни занимания.

Хороскоп Водолей (21 януари – 19 февруари)
Денят ще ви предложи най-разнообразни неща. Ще усетите положителното отношение на хората, макар че вечерта са възможни някои конфликти по най-невероятни поводи.

Хороскоп Риби (20 февруари – 20 март)
Около Вас всичко ще се движи със шеметна бързина, сякаш сте на панаир. Светът ще ви изглежда шарен и малко луд, но пък важното е, че усетите вкуса на свободата, на онази, която е вътре във вас и вечно я контролирате да не се показва.

0
0
Други новини

Коментирай

Сайтът не носи отговорност за написаните коментари.

error: Съдържанието е под закрила на Авторското право!