Хороскопът за днес: Близнаци ще падне голям товар от душата Ви, Везни не дърпайте дявола за опашката, Скорпиони вслушайте се в съвета на приятел!

0

Дневен хороскоп за 4 март

Овен

Това е ден за покоряването на нови територии. Не потискайте любопитството си и не се срамувайте да бъдете, като дете, което иска да изследва света.

Телец

Истината, която търсите е дълбоко във вас. Намерете време да се уедините и да подредите мислите и желанията си. Това ще рефлектира положително върху връзката ви.

Близнаци

Този понеделник ще откриете отдавна търсена истина. Ще падне голям товар от душата ви. Това е сериозен повод за празнуване.

Рак

Днес се усмихвайте повече. Ще имате неочаквана среща и е добре да я посрещнете в добро разположение на духа. Вечерта ще бъде дълга.

Лъв

Този понеделник е важно да разчистите полето за нови събития. Моментът е добър за смяна на посоката, както и за отказ от претенции и корекция на имидж.

Дева

Този понеделник не си правете големи планове. Почти никой от тях няма да се изпълни, но пък изненадите ще са по-приятни и запомнящи се!

Везни

Този понеделник не дърпайте дявола за опашката. Избягвайте да участвате в спорове, но и не си слагайте чужди грехове на душата.

Скорпион

Днес се вслушайте в съвет на приятел. Не е удачно да действате сами в днешната ситуация. Не предприемайте сериозни стъпки в личен план.

Стрелец

Този понеделник ще бъдете добър съветник, но само ако успеете да сте напълни безкористни. Ако целите ваша изгода начинанието ви няма да е успешно.

Козирог

През първия пролетен месец ще може да закрепите позициите си на всички сфери на развитие, които са важни за вас.

Водолей

Този понеделник не пропилявайте времето си. Използвайте почивния ден да наваксате с всичко, което сте пропускали заради служебните ви задължения.

Риби

Този понеделник бъдете водещият в семейството. Нека днес се чуват вашите желания и се изпълняват вашите потребности. Напълно сте го заслужили.

1
0
Други новини

Коментирай

Сайтът не носи отговорност за написаните коментари.

error: Съдържанието е под закрила на Авторското право!