Хороскопът за днес: Близнаци, организирайте си пътуване, Лъвове не се претоварвайте, Козирози излезте сред природата!

0

Хороскоп за 16 март 2019
Хороскоп Овен (21 март – 20 април)

Ще имате енергия за няколко човека, но това не значи, че трябва да отнемете функциите на всички вкъщи. Ще имате огромно желание да се повеселите и всички около вас да са добре.
Хороскоп Телец (21 април – 21 май)

Днес ще е трудно да ви се угоди. Опитайте да изясните на самите себе си какво точно искате. Денят е много подходящ за поправяне на разни счупени механизми и апарати, ще проявите голяма сръчност и находчивост, проявете се като блестящ техник.
Хороскоп Близнаци (22 май – 21 юни)

Битовите проблеми може да ви струват твърде прозаични, днес сте настроени много философски към света. Използвайте настройката си, за да научите нещо ново. Пътуването, насън или наяве, е особено ползотворно.
Хороскоп Рак (22 юни – 23 юли)

Денят е по-емоционален от обикновено и може да ви дойде малко в повече. Опитайте да се ориентирате правилно в цялата тази какфония от чувства без да вземате страна.
Хороскоп Лъв (24 юли – 23 август)

Все още нещо ще ви гложди отвътре, но това не е причина да се дразните или пък да се заяждате с околните. Внимавайте с отделителната система, пийте повече течности и не се претоварвайте с физически дейности.
Хороскоп Дева (24 август – 23 септември)

Не се опитвайте да сте по-оригинални, отколкото можете и без друго идеите ви са достатъчно нестандартни. И не се впускайте в спорове относно политическата обстановка, без друго не сте съгласни с никоя от страните.
Хороскоп Везни (24 септември – 23 октомври)

Днес може и да проявите някои от не дотам светлите черти на характера си. Не се опитвайте на всяка цена да се налагате, независимо дали сте прави, проявете малко по-голяма дипломатичност в отношенията си.
Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)

Можете да продължите заниманията си от вчерашния ден. Ако ви се налага да се поправят уреди или инструменти, днес е моментът. В случай, че се нуждаете от сериозни хора за някаква дейност, потърсете ги сега.
Хороскоп Стрелец (23 ноември – 21 декември)

Много подходящ ден да наваксате пропуските сиот първата половина на месеца. Днес можете да бъдете много убедителни, така че използвайте тази възможност да постигнете целта си.
Хороскоп Козирог (22 декември – 20 януари)

Спокоен ден, в който ще ви се иска да виждате и чувате само красиви неща и нищо чудно да го постигнете. На всяка цена се опитайте да излезете сред природата и да вдъхнете свежия аромат на настъпващата пролет.
Хороскоп Водолей (21януари – 19 февруари)

Днес ще изпитвате състрадание към целия свят и това може да ви угнети за известно време. По природа, обаче вие сте светла личност и едва ли дълго ще изпадате в униние, по-добре помогнете с каквото можете.
Хороскоп Риби (20 февруари – 20 март)

Съвсем не лош ден, стига да не се обиждате за щяло и не щяло. Ще имате огромна необходимост от срещи и разговори с хора и защо да не ги осъществите. Не се изживявайте като жертва на домашните задължения, позволете си малко лично време.

0
0
Други новини

Коментирай

Сайтът не носи отговорност за написаните коментари.

error: Съдържанието е под закрила на Авторското право!