Хороскопът за днес: Близнаци не оставайте емоциите да вземат връх, Козирози изтощените сте, успех за Водолеи

0 1 396

Хороскоп за 13 март 2018

Хороскоп Овен (21 март – 20 април)

Големите неща, с които сте се захванали, може и да приключат успешно. Днес не е добре да подхващате нищо изцяло ново. Вечерта не поемайте обещания и не се разсейвайте, докато пазарувате, пазете си чантите (и парите, естествено).

Хороскоп Телец (21 април – 21 май)

Напрегнато започвате тази седмица. Опитайте да подобрите настроението като четете по-оптимистичните статии (ако изобщо ги има). Не подхранвайте черните си мисли с черни хроники от вестниците. Вечерта прочетете някоя хумористична книга или идете на смешна постановка.

Хороскоп Близнаци (22 май – 21 юни)

Сутринта ще сте разсъдителни и ще имате желание да сте добри и мили към всички. С превалянето на деня доста неща ще започнат да ви дразнят и ще проявите необяснима нервност, само не оставяйте емоциите ви да вземат връх.

Хороскоп Рак (22 юни – 23 юли)

От сутринта ще имате доста дребни досадни неща за довършване. Желанието ви да сложите всичко в ред скоро може да прерасне в недоволство, че нещата не стават според очакванията си. Не се гневете заради дреболии, още повече на хората, с които се виждате ежедневно. Овладейте се.

Хороскоп Лъв (24 юли – 23 август)

Сутринта ще се чувствате дейни и заредени със сили. Не прахосвайте енергията си в безсмислени разговори, защото още преди края на деня ще ви се наложи да поработите сериозно.

Хороскоп Дева (24 август – 23 септември)

Още от сутринта може да се опитата да ви вдигнат кръвното, но не си разваляйте по такъв елементарен начин настроението за през седмицата. Вечерта ще ви предложи интересни забавления, с доста силен емоционален заряд.

Хороскоп Везни (24 септември – 23 октомври)

Активно започвате тази седмица. Днес ще се наложи да се срещнете с доста хора или поне да проведете множество телефонни разговори. Не се претоварвайте със задачи, защото вечерта може да сте напълно изтощени.

Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)

Още през първия ден на работната седмица ще ви се наложи да плащате разни сметки, хубавото е, че ще имате с какво. Вечерта бъдете готови за неочаквани посещения, макар и не особено приятни.

Хороскоп Стрелец (23 ноември – 21 декември)

Първата половина на деня ще трябва да проявите повече инициативност и заинтересованост към преките си задължения. Вечерта ще се наложи да разрешавате някои финансови въпроси, което може силно да ви поизнерви.

Хороскоп Козирог (22 декември – 20 януари)

Ако можете да си го позволите прекарайте времето сами и се погрижете за себе си. Днес ще се чувствате малко изтощени, така че не грехота, ако хапнете повечко. Имате нужда от повече почивка. Днес не е добре да носите високи обувки.

Хороскоп Водолей (21 януари – 19 февруари)

Не може да се каже, че този ще е най-успешният ви ден. Определено е по-добре да не се захващате с нищо сериозно. Освен, че ще бъдете малко по-раздразнителни и сприхави, сте си създали и врагове. Не бъдете много приказливи.

Хороскоп Риби (20 февруари – 20 март)

На работното място ще оценят усилията, които сте положили, и дори може да получите публично одобрение. Добре е да помислите за помощници или поне само за един човек, които да се занимава с детайлите, естествено под ваше ръководство.

Други новини

Коментирай

Сайтът не носи отговорност за написаните коментари.

error: Съдържанието е под закрила на Авторското право!