Хороскопът за днес: Близнаци не мързелувайте, Деви прекарайте времето с любимия човек, Козирози не издребнявайте!

0

Хороскоп за 11 юли 2018

Хороскоп Овен (21 март – 20 април)
Ще трябва да сте по-изобретателни с парите и внимавайте да не направите някоя фатална покупка или инвестиция. Имате сериозни шансове за успех само не ги пропускайте.

Хороскоп Телец (21 април – 21 май)
Доста отговорности са ви прехвърлили, но вие имате силите и способностите да се справите. Само внимавайте с парите, не задлъжнявайте, а се опитайте да погасите досегашните си задължения.

Хороскоп Близнаци (22 май – 21 юни)
Еуфорията от сутринта постепенно ще се поуталожи и в късния следобед ще можете да отделите повече време на себе си и на семейството си. Не си позволявайте да мързелувате, а се опитайте да свършите някои полезни неща у дома.

Хороскоп Рак (22 юни – 23 юли)
Денят е много благоприятен за вас. След като приключите до обед с всички важни задължения, следобеда спокойно можете да се отдадете на срещи с приятели и други приятни занимания.

Хороскоп Лъв (24 юли – 23 август)
Днес не е много разумно да се срещате с много хора, по-добре се опитайте да сложите завършек на вече започнатите задачи. Добър ден за творчество и художествени занимания.

Хороскоп Дева (24 август – 23 септември)
Днес е най-добре да прекарате деня с любимия човек, така ще успеете да изградите хармонията помежду си. Привечер избягвайте да го говорите за пари, само ще си развалите настроението.

Хороскоп Везни (24 септември – 23 октомври)
Първата половина на деня е доста подходяща, за да реализирате плановете си. Добре ще ви въздейства музиката през този ден. Гледайте да не претоварвате краката си.

Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)
Първата част на деня е особено благоприятна, опитайте да свършите колкото се може повече задачи. Сдържайте емоциите си, за да не утежните ситуациите.

Хороскоп Стрелец (23 ноември – 21 декември)
Днес се пригответе да посрещнете музата си, защото тя лесно може да ви напусне. Творческият подход към ежедневните неща може да се окаже изключително полезен.

Хороскоп Козирог (22 декември – 20 януари)
Днес ви очакват доста неща за вършене, сигурно дори ще си помислите, че освен вас никой друг не работи. В известен смисъл сте прави, но не съвсем, днес просто издребнявате повече от нормалното.

Хороскоп Водолей (21 януари – 19 февруари)
Не е лошо да помислите и за семейството си, не се заседявайте твърде дълго на работното си място. Не е лошо да се обадите и на родителите си, те ще останат очаровани от вниманието.

Хороскоп Риби (20 февруари – 20 март)
Днес е най-разумно да разчитате главно на себе си, за да не ви се провалят плановете. Бъдете сдържани в изказванията си и не приемайте за чиста монета, всичко което ви обещават.

0
0
Други новини

Коментирай

Сайтът не носи отговорност за написаните коментари.

error: Съдържанието е под закрила на Авторското право!