Хороскопът за деня: Овни обадете се на приятелите си, Раци запазете спокойствие

0

Хороскоп за 03 февруари 2019

Хороскоп Овен (21 март – 20 април) Днес е ден, в който не бива да забравяте да се обадите на приятелите си. Отдайте се на неща, които ви доставят удоволствие, след като сте си изпълнили задълженията, естествено. Любовта, която ще ви засвидетелстват околните си струва няколко часа работа.

Хороскоп Телец (21 април – 21 май) Сравнително труден и напрегнат ден, най-вече в отношенията с противоположния пол. Не проявявайте неоснователна ревност, обуздайте чувството си за собственост. Възможни са разногласия с по-възрастни хора. Днес не уреждайте административни въпроси.

Хороскоп Близнаци (22 май – 21 юни) Сигурно днес телефонът ви ще прегрее от звънене. Не поемайте сериозни обещания към тези, които ви търсят. Точно днес хората имат предимно добри намерения, отколкото желание за реализирането им.

Хороскоп Рак (22 юни – 23 юли) Емоционален ден. От Вас зависи дали ще позволите на негативните емоции да вземат връх, използвайте пословичната си способност да се владеете и преодолейте лошото си настроение. Макар че винаги ще се намери кой да Ви ядоса отново.

Хороскоп Лъв (24 юли – 23 август) Доста динамичен ден ви очаква, особено ако работите в сферата на информационните технологии или рекламния бизнес. Днес е много благоприятен ден за срещи, макар че не се препоръчва да се обвързвате с договори точно сега.

Хороскоп Дева (24 август – 23 септември) Днес ще имате повече задължения у дома от обикновено. Не се ядосвайте, че всеки се опитва да се измъкне и оставя отговорността на вашите плещи, ще дойде време, когато ситуацията ще се преобърне.

Хороскоп Везни (24 септември – 23 октомври) Днес не е много лек ден за вас, ще трябва да се справяте с доста проблеми, но най-вече със собствената си нервност и неосъществени желания. Не вярвайте на всеки срещнат или на всяка вестникарска статия, днес е много лесно да ви измамят.

Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември) Един забързан ден, в който ще имате повече ангажименти, отколкото можете да свършите. Вие вероятно ще справите, ако използвате способността си за въвеждане на ред в нещата, но без да издребнявате.

Хороскоп Стрелец (23 ноември – 21 декември) Вашият ден е доста по-приятен и жизнерадостен, в сравнение с този на околните. Днес едва ли ще ви се върши нещо, но при добра организация можете да намерите кой да свърши по-голяма част от вашата работа.

Хороскоп Козирог (22 декември – 20 януари) Настроението ви днес ще е просто завидно. А това естествено ще има положителен резултат. Творческото ви вдъхновение ще е на максимална степен, а и желанието да сътворите нещо красиво също. Няма начин да не намерите съмишленици, само кажете.

Хороскоп Водолей (21 януари – 19 февруари) Ще имате да решавате важни въпроси, свързани най-вече с отношението ви към други хора. Проявете по-голяма сериозност. Нещата могат да се развият твърде успешно за вас, но трябва поне да участвате.

Хороскоп Риби (20 февруари – 20 март) Малко нервни ще се чувствате днес. Всъщност тревогите ви май не са съвсем оправдани. Започнете да действате и ще видите, че всичко си идва на мястото. Просто се налага да подредите обърканите неща и да поразчистите ненужните.

0
0
Други новини

Коментирай

Сайтът не носи отговорност за написаните коментари.

error: Съдържанието е под закрила на Авторското право!