Футболистката Вени Сърбинска просълзи десетки с послание към починалата си майка, сподели: Само за болката не ме подготви!

0

Футболистката Вени Сърбинска написа трогателно послание до починалата си майка и просълзи десетки в социалната мрежа. Младото момиче остана само след като майка и Нина Сърбинска, която беше преподавател в ЮЗУ „Неофит Рилски“, и сестра и починаха при катастрофа преди години.
Ето какво написа младата жена:

„Честит имен ден, мила мамо.
Толкова любов дала си ми ти ,че за цял един живот стига ми. Всеки мой успех сега на тебе, мамо, аз дължа! Научи ме в мечтите си да вярвам, научи ме и как да побеждавам. За болката не ме подготви само да те изгубя, мамо! Зная че си тук винаги до мен ,нося те в сърцето си нощ и ден и ми дава силата напред по пътя да вървя.
Мамо, понякога се изнервям без причина, а друг път се смея по същия начин. Още се уча как да живея. Още греша, за да се науча, защото това е най-добрият път за обучение и ти ми го показа и доказа хиляди пъти.
Искам пак да те прегърна и да не те пускам. Винаги ще бъдем заедно независимо колко далече си! Помни ,че където и да си ТИ винаги и завинаги ще живееш в сърцето ми ! Обичам те безкрайно много!

 

0
0
Други новини

Коментирай

Сайтът не носи отговорност за написаните коментари.

error: Съдържанието е под закрила на Авторското право!