Фотооко: Камион на ВиК счупи плочките на тротоара в центъра на Благоевград!

1 1 670

Камион  на ВиК дружеството в Благоевград бе паркиран  на тротоара на булевард „Св.Св. Кирил и Методий“. Товарният автомобил без никакво видимо  притеснение от страна на водача стоеше  върху плочките на самата пешеходна зона, което ако няма авария и спешен случай не е законно според разпоредбите.

Снимката ни изпратиха в редакцията възмутени граждани:“ Е няма такова чудо паркирана кола -цистерна на ВиК Благоевград стоя половин час на тротоара  на и без туй разбитите плочки. Помислихме, че има авария, но се оказа, че няма. Е за едни важат правилата, а  за други не, ако беше обикновен водач веднага щеше да има санкция. Кой им позволява да не спазват плавилата като са със служебен автомобил. Не стига всичко това ами при маневрата щеше да закачи и случайно минаваща жена по тротоара“, коментира читателят И. Димитров.
ИА Региона направи специална рубрика за сигнали на гражданите за нередности в Благоевград. Благодарим на всички, които ни сигнализират.

Други новини
1 Коментар
  1. ВАЛЕРИ каза

    КАКВО Е ТОВА ГРОЗОТИЛИЩЕ, ОТ СТРОИТЕЛНИ КООПЕРАЦИЙ, БЛАГОЕВГРАД , СТАНА БЕТОНОВ ГРАД, ЗАСПАЛ ГРАД СМЕ , НЕ ОСТАНАХА ЗЕЛЕНИ ПЛОЩИ !

Коментирай

Сайтът не носи отговорност за написаните коментари.

error: Съдържанието е под закрила на Авторското право!