Фен клубът на Пирин се впечатли от плакат и изригна срещу кмета Камбитов…

Фурор в социалната мрежа!

2

Тази сутрин Благоевград не само времето навън вещаеше бури. Общинският съветник и хотелиер Андон Тодоров, обяви на редовната сесия на ОбС , че закрива бизнеса си в града, а причината за това е кметът.

Върху фасадата на разкошния му СПА комплекс „Бали“ увисна черен транспарант, с надпис „Протест срещу кмета Камбитов“, ознаменуващ края на дейността му. Неотдавна Тодоров сподели, че обмисля да хлопне кепеците на бизнес начинанията си в Благоевград и остана верен на думата си.
Новината за това мълниеносно обиколи града. Феновете на ОФК Пирин първи се осмелиха и го подкрепиха на своята фен страница в социалната мрежа.

Паметливите фенове на орлетата знаят, че подобен транспарант, преди време, бе свален от полицията от стадион „Христо Ботев“. В емоционалния си пост в социалната мрежа, те се оплакаха, че от този ден нататък имат все по-малко доверие в градоначалика Камбитов и все по-малко от тях посещават редовно стадиона.

„Уверяваме ви, че Пирин има поне 4000-5000 фена, които няма да гласуват за вас г-н Камбитов. Техните семейства също.“, категорични са те.

С този пост ставаме свидетели и на още едно явление в Благоевград. Ако до момента всички се страхуваха от това да изразят мнение срещу кмета Камбитов, то вече нещата не стоят така.
Неговите най-верни привърженици феновете на Пирин се обърнаха срещу него и ясно изразяват, че няма да го подкрепят на следващите избори.

А ако на стадиона плакатът бе свален, защото е общинска собственост и кметът я управлява, то в този случай нещата едва ли ще се развият така, защото е транспарантът е поставен върху частна собственост.

Футболните фенове в Благоевград винаги са били и ще бъдат социално активни, следят и реагират на всички събития, обединени не само от спортна страст, но и от будна гражданска съвест. И в момента те не могат да останат равнодушни, след като пореден бизнес оставя служителите си на улицата, по време на мандата Атанас Камбитов.

Пирин фенове

 

 

1
0
Други новини
2 Коментара
 1. !!! каза

  До къде я докара този селяндур Камбитов!!!

  6

  0
 2. Димо каза

  Пишете къде всъщност живее кмета, как идва на работа във вторник около 12 ч и се връща в новата си къща в София в четвъртък, как гжа Христинка е на същото работно време и общината е на самотек…

  0

  0

Коментирай

Сайтът не носи отговорност за написаните коментари.

error: Съдържанието е под закрила на Авторското право!