Феновете на Пирин отчаяни, пратиха молба до Футболната федерация на Македония за участие в техните първенства

Ето кой съсипа отбора...

0

Молбата на „орлетата“ до Футболната федерация на Македония да ги приеме за участие в техните първенства може да се окаже напълно основателна и не на шега!

Фенове на Пирин (Благоевград) изпратиха молба до Македонския футболен съюз, с която молят тамошната федерация да ги допусне до игра в някоя от местните групи.

Ето какво пишат привържениците на ОФК Пирин:

„Вследствие на изключително некадърното управление на Камбитовци, Кучки и Венковци и провалът на Пирин, Пирин до 17, сега и Пирин до15г беше премахнат от картата на България.
Ние феновете ще търпим точно още малко. Призоваваме Пирин да не участва във футболното първенството на България, затлачено от корупция. Ако ръководството на Пирин не вземе адекватни решения, не постави цели, не купи класни играчи, ние феновете няма да позволим клуба да участваме в този цирк и ще извадим отбора от Б група. По много лесен начин!“

„Орлетата“ изпаднаха от Първа лига след бараж с Витоша (Бистрица), но запалянковците твърдят, че това е станало заради съдийството и поради тази причина настояват тимът им да играе в друго първенство. Витоша е популярен у нас и като „отбора на Бойко Борисов“, тъй като премиерът играе за ветераните.

През последните 20 години отборът на Пирин е подложен умишлено на всякакъв вид репресии от БФС, ФК Пирин два пъти беше изхвърлен от Първа лига на България през 2005 и 2011 година, а този сезон чрез “помощта” на съдийството бе унижен най-долно и подло от Българския футболен съюз.
Според колегите в съседна Македония ,това е първия клуб от друга страна пожелал да играе в местното първенство.

0
0
Други новини

Коментирай

Сайтът не носи отговорност за написаните коментари.

error: Съдържанието е под закрила на Авторското право!