Феновете на Пирин избухнаха: „Искаме оставката на подмазвача Венко Попов“

0 3 683
0
0

Фенове на Пирин поискаха оставка на Венко Попов след вчерашния мач на орлетата с ЦСКА. Мачът ще се запомни освен със загубата, въпреки сърцата игра отборът допусна фрапиращ обрат в продължението и загуби с 1:2 от ЦСКА, но и с не до там добрата организация свързана с огромния поток на зрители, желаещи да наблюдават своите любимци на живо.

Във връзка с това феновете на Пирин са масово недоволни от организацията на изпълнителния директор Венко Попов и се обърнаха чрез фейсбук към г-н Чапов.

Пирин Фенс припомнят, че 1/3 от сектора на Пирин е бил затворен за удобство на гостите от София. Това е предизвикало неудобство за многобройните фенове на „Орлетата“, които не са могли да заемат нормално местата си по трибуните.

Привържениците на Пирин са категорични, че това е недопустимо и призовават за незабавна оставка на Венко Попов – „Само Пирин и вие всички сте временни – Поповци и други смешки“ , казват още в изявлението си справедливо раздразнените „Пирин Фенс“.

Други фенове в социалните мрежи се заричат да не стъпят повече на стадиона, заради слабата организация. Ето и пост на фен в социалните платформи:

 

 

Други новини

Коментирай

Сайтът не носи отговорност за написаните коментари.

error: Съдържанието е под закрила на Авторското право!