Фекалии плуват край Блок 141 в „Еленово“, жителите: От новата къща ли са?

0

Живущи в Блок 141 в квартал „Еленово“ газят фекалии и мръсни води от месец.Причината за неудобството им е, че от нова сграда в близост до блока изтича мръсната канализация направо по тротоара, през който минават. Това силно вмирисва района.
Въпросната сграда не е свързана с главната канализация, все още няма акт 16, а в нея вече са се настанили хора. Сигналът за тази нередност изпратиха живущи в Блок 141, но поискаха анонимност.

Ето какво пишат в писмото си недоволните: „Зад Блок 141 в „Еленово“ отходните води на голямата къща, която се намират на хълма текат по поляната и тротоара на блока. Така е от месец. В тези къщи живеят хора, които имат нужди. Канализацията на новодомците свършва при нашия блок и не е свързана с главната канализация. Лично ние живеещите в блока изкопахме ров, за да отклоним мръсните води. Опитахме се да се свържем и със служител на община Благоевград. Идва някакъв, представи се за Боби, на само толкова никаква реакция не последва…
Съседът, който е бил на място, когато е дошъл този служител е изтрил по грешка телефона му , но все пак сме информирали за случващото се.
От месец сме подложени на този ад да газим в тези мръсотии. До кога ще чакаме реакция от страна на общината!? Искат да плъзне някоя болест ли и тогава да вземат мерки! “

Според хората, не е нормално в XXI век да газят фекалии. Блокът им е саниран, но за да си влезеш в къщи трябва да стъпваш на лайна и други мръстотии.

 

0
0
Други новини

Коментирай

Сайтът не носи отговорност за написаните коментари.

error: Съдържанието е под закрила на Авторското право!